Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
-
jasminaS
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2016 08:43
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
Witam po długiej nieobecności na forum
Niezbadane są wyroki NFZ.Ja składałam wniosek 19.05.2014 i mam dopiero 7012 numer.A przeczytałam,że ktoś ,kto składał wniosek w maju tegoż roku roku już otrzymał przydział
Pozdrawiam
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Jasminko, przyznam szczerze, że i ja jestem zagubiona w tych przydziałach. Ale drepczę Ci po piętach, więc za miesiąc- dwa i my będziemy mogły pochwalić się swoimi przydziałami. (mam nadzieję) 
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
Z numerem 2 500 znajomi otrzymali teraz przydział do Ciechocinka od 21 kwietnia do 12 maja 2016. Wniosek złożony 1 kwietnia 2014 roku.
Bietka
Bietka
-
wiozi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
- Staż sanatoryjny: 6
Ewiko, ja już kiedyś pisałam, że akurat 2 lata temu uruchomiono na Gąsiorowskiego w Konstancinie - sanatorium, na ok. 40 miejsc, w super wyremontowanej części budynku, z pięknymi pokojami 2 osobowymi, każdy pokój z własną łazienką, czyściutką, przestronną, w każdym pokoju telewizor, no super, nie ma się do czego przyczepić. Zabiegi dla tych kuracjuszy w tej właśnie części budynku, tylko z piętra na dół i basen, gdzie można wykupić karnet dla kuracjusza i jest taniej. Stołówka osobna dla tych 40 osób ładna, czysta,kameralna, zastawa jak należy. Grota solna dla kuracjuszy za darmo. Wszystko cacy tylko to ciśnienie moje niekoniecznie (185/100). Odsyłając dokumenty do NFZ po weryfikacji, mając w perspektywie Konstancin , Wysową i Busko zaznaczyłam, że Konstancin - nie, ale NFZ zdecydował inaczej i szybciutko dał mi właśnie Konstancin. Cieszę się z szybkiego przydziału, z pory roku, mniej z miejscowości, gdzie czułam się bardzo źle.