Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wspominałam wcześniej o Stalowych Magnoliach , co prawda odpadły w przedbiegach , ale na moje pytania odpisali , przeczytajcie :
Niestety od dnia 20 marca br. Stalowe Magnolie będą nieczynne przez parę miesięcy- przenosimy klub do innej lokalizacji.
Zapraszam serdecznie do naszej Restauracji na Rynku Głównym- Piano Rouge, gdzie również mamy salę koncertową z muzyką na żywo.
W Piano – jako, że to restauracja oczywiście jest możliwość zamówienia dań gorących.
słońce ja lubię wszystko nawet 13-tego ..w piatek kolor czarny nie jest mi obcy.. zatem też lubię ale... hmm mam taką zasadę że, albo wracam ...późnym wieczorę na moją kwaterę tzn 22,oo ( bo mam zakaz budzenia po nocy czworonożnego domownika... a jest bardzo zły..) lub po wstaniu słoneczka - czyli około godzinki 8,oo! a "grają ? hahahihi do piątej rankiem i co ?
słoneczko suczkę ale strasznie wymagająca i nieznośna ufff jak tylko coś nie tak ( w naszych relacjach) to wiesz .... ranki po kiełkach (zwłaszcza na rękach i nóżkach tem ...mam a buty zgryzione na "amen" i znów świeże koszta