Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutko,
sprawdzałam dzisiaj swój numer... i po godzinie zajrzałam znowu... i zwiększył mi się o dwie osoby...
Czyli jakby dwie osoby zwróciły "bilet"... Może to akurat coś dla Ciebie?
Może jeszcze jeden raz zadzwoń?
ja tez widziałam te dwa zwroty .... ale ... nie zadzwoniłam, cos mnie powstrzymało.
Coś.
Już mi w tym momencie zwrot nie bardzo no ale jak piszę, nie sprawdziłam.
Zaraz zadzwonię jeszcze.
Bogutka
Bogutko,
może coś im wypadło...bo to już od jutra. Sama bym się chyba w jeden dzień nie zdecydowała wyjechać...
Może w przyszłym roku jednak podzwonię o zwroty - będę miała wpływ na miejsce kuracji hihi
Morze pewnie cieszy się większym powodzeniem od maja... a przecież teraz tez jest piękne... Zawsze ma urok...
Zdecydowałam się na wyjazd ze zwrotów właśnie nad morze do Dąbek od 19 marca. Normalnie dostałabym przydział październik/listopad, ale przy zwrotach mam możliwość wyboru. Chciałam morze - może nie koniecznie Dąbki, ale nie ma co wybrzydzać. Zwrot otrzymałam na 7 dni przed wyjazdem. Pozdrawiam.