Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam na to wygląda że w tym terminie nikt nie jedzie do Szczawna ???
Ponawiam mój post.
Witam ! Jadę z Nowej Soli do Szczawna-Zdrój Kolejowa 14 na turnus ZUS od 14-04-2016r. Mogę kogoś zabrać mam wolne miejsce w aucie. Miło mi będzie tez poznać kogoś kto jedzie na ten turnus. Pozdrawiam i oczekuje na wiadomości imeil i na forum N-S. Piotr z Nowej Soli.
Witam na to wygląda że w tym terminie nikt nie jedzie do Szczawna ???
Ponawiam mój post.
Witam ! Jadę z Nowej Soli do Szczawna-Zdrój Kolejowa 14 na turnus ZUS od 14-04-2016r. Mogę kogoś zabrać mam wolne miejsce w aucie. Miło mi będzie tez poznać kogoś kto jedzie na ten turnus. Pozdrawiam i oczekuje na wiadomości imeil i na forum Piotr z Nowej Soli.
Witaj Pedro ja jade ale w lipcu i tez do Zdrojowego jesli po powrocie moglbys cos napisac o tym sanatorium bo tyle czytam ze remonty ,ze pokoje jak za komuny ze az jestem wystraszona no wkoncu jedziemy tam na 24 dni wiec jest to troche czasu .Pozdrawiam i przepraszam ze nie w temacie wyjazdu ale moj termin niestety daleki
Wita
W poniedziałek mam wyznaczony termin komisje w ZUS. Czy mógłbyś mi napisać; jak długi jest czas oczekiwania na termin turnusu sanatoryjnego od dnia komisji. Czy miałeś możliwość wyboru miejsca wyjazdu do sanatorium (gdzie miałeś propozycje?). Za każdą wiadomość dziękuje.