Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry łakomczuszki
Wpadłam się przywitać ,podziękować za pyszne śniadanko Małgosi .....może później uda mi się wypić kawkę
Miałam trochę kłopotów rodzinnych,a teraz śmigam na zabiegi
Słonecznego dnia ,takiego jak będzie u mnie
Witam
przyłączam się do śniadania. Kawa in black na piątek. Gosia dzisiaj serwuje śniadanie znowu na bogato. Pogoda się popsuła, może jutro... moja porzeczka tez czeka na posadzenie....i nie tylko. Mrozu nie ma to damy radę. Pozdrawiam ekipę śniadaniową wg kolejności
Witam wszystkich wcześnie ciemno śpią jeszcze , na kuchni pustki wolne mają
Poranną kawkę zrobić między czasie zrobić śniadanko , glodomorki zawsze zaglądaą ,
Smacznego śniadanka i porannej kawusi pozdrawiam zaglądających [ obrazek zewnętrzny ]