Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących. Rzadziej zaglądam do Was (narodziny kolejnego wnuka), i widzę małą aktywność mazowszan... czyżby nikt nie otrzymał przydziału ??? Niektórzy z nas byli ciut, ciut od tego szczęśliwego momentu .... pozdrawiam.
Kochani, nadal czekam z nr 3579 i nie wiem w jakim miesiącu otrzymam przydział. Przy poprzednim skierowaniu przydział otrzymałam przy nr 3800. Moja znajoma ma dziś nr 2415 i też nie ma przydziału, więc nie zbadane są wyroki nfz mazowieckie. Pozdrawiam
No właśnie dziwnie jakoś numerki spadają,ale przydziały jakieś opóźnione w ubiegłym roku wcześniej było wiadomo, kiedy i gdzie wyjazd.
Czekamy cierpliwie bo co nam pozostaje
Witam ponownie Dziś spadlo mi sporo oczek.Mój numer 6415.Na potwierdzeniu skierowania wyznaczony czas oczekiwania wynosił 26 miesiące.Na kwiecień wyznaczono już przydziały.Dla siebie typuję czerwiec albo wrzesień,bo na lato nie liczę