Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Teodorze może źle sprecyzowałam moje pytanie, chodzi mi wyłącznie o sanatorium z dobrą bazą zabiegową, ponieważ pobyt organizuję w prywatnym zakresie i przy okazji chciałabym skorzystać z kilku zabiegów. Z uwagi na to że w m-cu maju będę miała tydzień wolnego, postanowiłam wyjechać w ten właśnie region tak zachwalany przez kuracjuszy ( nigdy nie byłam dalej na wschodzie jak w mazowieckim. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu. Marylka
Droga Marylko.
Proponuję Ci w Busko Zdrój Sanatorium Marconi lub Sanatorium Słowacki.
Fajne warunki i pełna baza SPA na miejscu.
Udanego wyjazdu,odpoczynku oraz zregenerowania zdrówka.
pozdrawiam
Z zabiegami w weekendy może być problem,większość baz zabiegowych w wolne dni nie pracuje.Zostają tylko baseny i gdzieniegdzie odnowa biologiczna.
Dla mnie baza zabiegowa jest najlepsza w sanatorium wojskowym w Busku.
Felice bardzo dziękuję za wskazówki, wybieram się na tydzień do 10 dni i mam nadzieję że załapię się na kilka dni zabiegowych. Po wszystkich za i przeciw wybrałam sanatorium Marconi i chcę skorzystać z kąpieli i okładów w siareczce jak to określił Andrzej poza tym znalazłam nowość w szpitalu Krystyna ( unikalny wyciąg podwodny Gieczewa pomocny w leczeniu dyskopatii lędźwiowej ) spróbuję może ten zabieg jest skuteczny. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji . Życzę miłego weekendu Marylka z Poznania