Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
grzegorzlukow pisze:A byłaś może w Rymanowie Zdroju?
Oczywiście Grzegorzu,że byłam.Ponieważ jestem kilka razy w roku w Iwoniczu Zdroju,to za każdym razem odwiedzam też przeuroczy dla mnie Rymanów Zdrój.
Kilka lat temu spędziłam turnus w "Zimowicie."
Pozdrawiam
Staż sanatoryjny można samemu wpisać w panelu użytkownika.Nie ma to oczywiście większego znaczenia .Ja również odniosłem pozytywne wrażenie z pobytu w Rymanowie Zdroju.Pozdrawiam
Jak dostaniemy skierowanie, trzeba jechać w różnych porach roku.Moim skromnym zdaniem lato i zima spędzona w Rymanowie ma swój urok.Latem można uskuteczniać wiele wycieczek pieszych .Jest wiele tras-wtedy wiele zwiedzamy i podziwiamy.
Zimą nie zawsze jest to możliwe.Ale jak popada śnieżek.. jakie bajkowe są widoki.A codzienny spacerek w takim mikroklimacie jest bardzo wskazany.
Dzięki Suzen za podpowiedź.Trzeba wobec tego spróbować w innych porach roku i odkrywać uroki tego miejsca.A wszystko zapewne w dużej mierze zależy od towarzystwa.
Oczywiście, towarzystwo jakie nas otacza też ma duży wpływ jak odbieramy miejsce pobytu.
Moja znajoma będąc w kurorcie Krynica -narzekała ,bo nie miała bratnich duszyczek .
Piękne miejsca,fajni ludzie tworzą niezapomniane wspomnienia.