Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Towarzystwo na pewno dopisze i wyjazd będzie udany...
Tak zawsze jest w Iwoniczu Zdrój,który posiada swój klimat i czar...
Ja będę od 1.04.2016r w Iwoniczu...
Więc może się gdzieś spotkamy na szlaku lub na potańcówce.
pozdrawiam
Kochani ,wiem nie ten temat ,nie na tym forum ,ale na moje ogloszenie tutaj nikt nie odpowiada:) a tutaj taka prezna grupa dyskutantow Wyjezdzam 19.04. na turnus z NFZ do Rymanowa pensjonat "Teresa" moze mi ktos cos powiedziec o tym pensjonacie ,a moze ktos w tym czasie tez wyjezdza ?
Droga Krystyno.
Zajrzyj na prywatną pocztę. Opisałem Ci po krótce SU Teresa Rymanów Zdrój.
Ja osobiście będę teraz w kwietniu w sanatorium Górnik w Iwoniczu Zdrój
Od 1.04-22.04.2016r.
pozdrawiam i udanego odpoczynku.
Witajcie kawosze.
Ja też będę sobie chodził na dobrą kawkę do Zdrojowej.
Kiedyś w karcie widniała pod nazwą: kawa dla odważnych .(kelnerzy Adam i jego zmiennik wiedzą o co chodzi i znają jej skład)
pozdrawiam
ptysiu111 musisz chodzić do "Zdrojowej" tylko w te dni co pracuje "jego zmiennik".
Adam od stycznia 2015 jest na emeryturze. W pełni sezonu tylko czasem sobie dorabia.
W restauracji jest inny, młody i już nie tak profesjonalny jak Adam, personel.