a może miasto smoka ?
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: a może miasto smoka ?
Janusz , myślę, że spotkanie piątkowe jest jak najbardziej aktualne. Godziny nie ma wyznaczonej, większość z nas przyjeżdża w piątek po południu, więc myślę, że tak około 19. 30 - 20 00 każdy da radę przybyć na spotkanie i wspólnie pójdziemy do zarezerwowanego przez Mary jo Feniksa. Jeśli są jakieś inne propozycje - proszę pisać.janusz63 pisze:Witajcie![]()
![]()
A czy w piątek także spotykamy się na miejscu skarbonki i o której ,bo albo gdzieś mi umknęło albo jeszcze to mamy nie ustalone
Mary jo, absolutnie nie przynudzasz. Załatwiłaś miejsce w Feniksie na piątek i jesteśmy bardzo wdzięczni
Myślę, że osoby, które znajdą czas i ochotę , by poznać i spotkać się już w piątek to zapraszamy. Nie widzę sensu, by Krakowianie wyczekiwali na nas całe popołudnie na dworcu
Przepraszam, że się trochę szarogęszę, ale może faktycznie jest za mało konkretów . Jeśli chodzi o sobotę, to myślę, że chętni Krakowianie oprowadzą nas -turystów, forumowiczów. Konkrety, jeśli chodzi o miejsce spotkania i godzinę , dogramy na miejscu, w piątek w Feniksie.
Mary jo na wszystkie Twoje propozycje odnośnie sobotniego wieczoru jesteśmy na "Tak ".
Cieszę się bardzo, że Was poznam
- franciszek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2015 20:54
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
no to załamka !!!! brrr ..już klikalem,,,, że z dwojga złego !!!!! lepiej się bawić w sląskiej ! na ul. KrólewskiejLewek pisze:Janusz , myślę, że spotkanie piątkowe jest jak najbardziej aktualne. Godziny nie ma wyznaczonej, większość z nas przyjeżdża w piątek po południu, więc myślę, że tak około 19. 30 - 20 00 każdy da radę przybyć na spotkanie i wspólnie pójdziemy do zarezerwowanego przez Mary jo Feniksa. Jeśli są jakieś inne propozycje - proszę pisać.janusz63 pisze:Witajcie![]()
![]()
A czy w piątek także spotykamy się na miejscu skarbonki i o której ,bo albo gdzieś mi umknęło albo jeszcze to mamy nie ustalone
Mary jo, absolutnie nie przynudzasz. Załatwiłaś miejsce w Feniksie na piątek i jesteśmy bardzo wdzięczni
Myślę, że osoby, które znajdą czas i ochotę , by poznać i spotkać się już w piątek to zapraszamy. Nie widzę sensu, by Krakowianie wyczekiwali na nas całe popołudnie na dworcuPrzyjeżdżamy z różnych stron Polski, o różnych godzinach. Myślę, że najrozsądniej będzie się spotkać w miejscu , gdzie "stała skarbonka " - rzuciłam propozycję 19. 30 - 20 .00 , mam nadzieję, że do tego czasu, każdy już dotrze na kwaterę, rozpakuje się i przybędzie do Rynku Głównego.
Przepraszam, że się trochę szarogęszę, ale może faktycznie jest za mało konkretów . Jeśli chodzi o sobotę, to myślę, że chętni Krakowianie oprowadzą nas -turystów, forumowiczów. Konkrety, jeśli chodzi o miejsce spotkania i godzinę , dogramy na miejscu, w piątek w Feniksie.
Mary jo na wszystkie Twoje propozycje odnośnie sobotniego wieczoru jesteśmy na "Tak ".
Cieszę się bardzo, że Was poznamLewek
- franciszek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2015 20:54
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
.... hmmm...... a znasz tematFelice pisze:Franciszku w sobotę będziemy bawić się w Śląskiej lub Ermitażu![]()
![]()
![]()