Ja normalnie jakaś pechowa jestem. Czekałam 24 miesiące i jak się doczekałam to złamana stopa
Pech
- netwoman
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2013 12:23
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Pech
Ja normalnie jakaś pechowa jestem. Czekałam 24 miesiące i jak się doczekałam to złamana stopa
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Pech
Zdarzyło mi się ,że gdy otrzymałem skierowanie do sanatorium ,że wypadł mi pobyt w Klinice czy też kontuzja ..miałem skręconą kostkę w ..gipsie .netwoman pisze:Dostałam Krynicę Górską ,do której chciałam jechać w super terminie od 20.04 a tu noga w gipsie ! Ciekawe czy później też mi dadzą Krynicę czy jakiś za...pie ?
Otóż niezwłocznie wraz z zaświadczeniem od lekarza chirurga o kontuzji oraz ze skierowaniem udałem się do Funduszu ( Twoje skierowanie jest jeszcze do wykorzystania na 20-04 czyli Ktoś z kolejki skorzysta ) przesunięto Mi o kilka turnóuów później ( pojawiłem się z kolejnym zaświadczeniem od lekarza ,że wszystko jest ok i Nawet Pani z po knsultacji z tzw górą zadała pytanie na kiedy??-Otrzymałem ten sam ośrodek.
Dlatego prponuję choć może być to problem udać się jak najszybciej do Funduszu -Zobaczą poświęcenie -papier PRZEMÓWI
- netwoman
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2013 12:23
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Pech
Tyle się nasłuchałam i naczytałam, że tam jest super.