Szczawnica willa Adria

Forum na temat leczenia sanatoryjnego dzieci. Można tu wymieniać swoje doświadczenia w tym zakresie. Serdecznie zapraszam.
magdalomza
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 12:02

Szczawnica willa Adria

Post autor: magdalomza »

Witam mam przydzial na leczenie dziecka synek 5 lat do szczawnicy willa adria od 13 maja 2013 do 3 czerwca 2013 czy ktos jedzie w tym terminie? Moze jakies najswiezsze informacje o osrodku bede wdzieczna. Pozdrawiam
AlicjaNikola
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 19:01

Re: Szczawnica willa Adria

Post autor: AlicjaNikola »

Witaj,
Ja z córcią dopiero co wróciłyśmy ze Szczawnicy i tez byłyśmy w Adrii. Jestem bardzo mocno zadowolona pod każdym względem.
Jedzenie-wypas:))dzieci wszystko zjadały bo takie smaczne posiłki a i rodzice też
Zabiegi- super
warunki mieszkalne- super, na Twoje zawołanie dostajesz czyste ręczniki,zmianę pościelową
Ja z córcią zaraz jak przyjechałyśmy do sanatorium to zachorowałyśmy i przez dwa dni wys.temp. obie miałyśmy to posiłki do pokoju na przynosiły panie z kuchni
Opieka medyczna na zawołanie
Dzieci miały sielankę przez 3 tyg. i jak padało to kilometry tłukły po piętrach i korytarzach :))a większość na astmę chora:))))
Ogólnie super, na przyszły rok będę się starać by tam pojechać
A jest jeden minus bo w moim pokoju nie było wifi:( brak zasięgu
Więc życzymy miłego pobytu bo pewnie śniegu już nie będzie- oby hehe:)))
magdalomza
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Szczawnica willa Adria do AlicjaNikola

Witaj dziekuje za odowiedz. Moze podasz mi swojego maila bym chetnie zadala Ci kilka pytan? To jest moj jesli bys miala ochote to bede wdzieczna [email].com
AlicjaNikola
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 19:01

Post autor: AlicjaNikola »

magdalomza
Kuracjusz
Kuracjusz

Moze odezwie sie ktos kto jedzie z dzieckiem na turnus 13.05.2013 - 03.06.2013 fajnie byloby sie poznac :)
ODPOWIEDZ