Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kolejeczkę
Po tygodniu dostałam pismo ,że skierowanie wróciło celem weryfikacji.Niestety skierowanie do przychodni jeszcze nie dotarło
Czekam dalej ja dostałam listem zwykłym,do przychodni chyba poleconym więc może stąd opóżnienie
Miłego tygodnia Dla czekajacych na przydziały superowych kurortów.
Poprzednio ja też dostałam wcześniej i dobrze,bo zdążyłam poprosić,aby nie odsyłali,sama odwiozłam i sprawdziłam zalecone przez balneologa miejscowości
zaspokoisz przynajmniej częściowo swoją ciekawość
Alu U nas dostajemy tylko powiadomienie,że skierowanie odesłano do lekarza ,a samo skierowanie jest odsyłane do przychodni ,która wniosek wystawiła,a sciślej do lekarza kierującego.Lekarz może bez udziału zainteresowanego skierowanie zweryfikować,wolę jednak dopilnować osobiscie i podpatrzeć propozycje balneologa.
Wyglada na to ,że każdy fundussz rządzi się swoimi prawami.Pozdrawiam wiosennie
Adela masz rację najbardziej o tą ciekawość chodzi.
Adelko , teoretycznie lipiec-sierpień 2016 i praktycznie przy tym tempie tak może być . Czytając posty dolnośląskich kuracjuszy skierowania złożone w tym samym czasie , a nawet dniu mogą mieć terminy wyjazdu różniące się nawet o miesiąc . Więc .... i czekamy
Alicjo nie wiem czy czytałaś mój post z poczekalni 2016-2017. Otóż przepowiedziałaś mi dzisiejszy przydział Pod koniec dnia pracy zobaczyłam wpis od 12 maja do 2 czerwca Szczawno Zdrój. Bardzo się cieszę z terminu, miejsce znane ale też lubiane. Wielkie dzięki za wsparcie . U Ciebie też szykuje się piękny okres-lato! Życzę dobrego miejsca . Buziole