Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Asik lampeczka winka ,Twój stres prznosi sie na Twojego syna ,wiem to przarabiałam.Lepiej przed egzaminem rozlużnic atmosfere lody ,deser dużo zartów powodzonka ,bedzie dobrze
Asik moja córka w klasie maturalnej najwięcej wagarowała razem z grupą wsparcia tzw. i zdali maturę w pierwszej dziesiątce w szkole ..............SPOKÓJ i tylko SPOKÓJ
Asiko: jeśli mi tu wypada też coś doradzić to przy synu nie dawaj poznać, że Tobie tak bardzo zależy na wyniku tego egzaminu. Myślę, że świadomość, by nie zawieść Mamy może go tylko niepotrzebnie rozpraszać ...
Pozdrawiam.
Asik dodam jeszcze tak na marginesiku , ze moje ( juz w tej chwili dzieci czyli córka i .....dodatek , ale jaki kochany i wspaniały czyli Bartuś ) wrócili z egzaminu i stwierdzili , że nie zdali i wyjeżdżają do UK ...........i pojechali na wakacje .....a ja bidna mamuśka sprawdzałam w internecie wyniki ku mojemu zdziwieniu moje dziecko zdało maturę na 6 miejscu w szkole , a mój przyszły zięć na 18 miejscu , ale ich już nie było .....i tak zostało do dzisiaj .......był to ich plan na życie .....kibicuję im i wspieram jak tylko mogę ........mam gdzie spędzać miłe chwile ...czasami na tzw. wariackich papierach , ale jest fajnie ....właśnie 10 kwietnia przylatują na 5 dni i szaleństwo pełne