Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lewek pisze:Ulasiu, udało Ci się znaleźć jakieś lokum w odpowiedniej cenie ?
Forumowicze ,chyba czas podać liczbę osób , chętnych na wspólne, piątkowe spotkanie w Feniksie . Wszak nasza Mary jo, ma potwierdzić rezerwację , a jak dobrze pamiętam , jest ona zrobiona na ok 12 - 13 osób. Myślę, że chętnych będzie więcej, więc pasowałoby, przy potwierdzeniu , zarezerwować miejsca dla pewnych osób . Lew może kogoś wziąć na grzbiet, ale ... ten grzbiet nie jest z gumy
Lewku , czy ty wiesz, że śniłaś mi się dzisiaj
......stałaś na dworcu autobusowym w Krakowie i wymachiwałaś ogromnym, pluszowym lwem krzycząc "tutaj jestem biedroneczko, tutaj"
Mam nadzieję, że będziesz naprawdę na mnie czekała na tym dworcu i nie przeoczymy się w tłumie