Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
marika pisze:Witam wpisywałam się na listę prawie na samym początku ,ale zauważyłam że pod koniec zostałam pominięta a tak się cieszyłam że Was zobaczę
Mariko nie zostałaś pominięta. Tamta lista była ogólną listą osób, które wyraziły chęć uczestniczenia w spotkaniu. Ta natomiast jest listą chętnych na piątkową zabawę w Feniksie. Przyznam, że panuje tu troszkę chaos od samego początku i stąd te nieporozumienia. Słoneczko ma rację, każdy wpisuje się sam, ewentualnie grupy, które mają wspólny nocleg. Ja również cieszę się, że poznam zarówno Ciebie jak wiele nowych wspaniałych ludzi, których dotychczas znam tylko wirtualnie. Pozdrawiam