Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grazkaa pisze:Witam wszystkich
Termin oczekiwania to mam 18 miesięcy uuuuu znowu trzeba czekać,
ale cóż jak trzeba to trzeba
Dwa razy miałam Inowrocław ciekawa jestem gdzie tym razem mnie wyślą
Grazkaa zapytałam bo Ty na "świeżo" z NFZ...ale prawda jest taka,że 20-21 to czas oczekiwania na skierowanie:roll:
Trzeba uzbroić się w cierpliwość ,ale u nas wesoło pozdrawiam
Witam witam
Grazkaa widze ze w naszym NFZ przybywa osób składających wnioski.Ja zaczynałam z numerkem 28 tys z ogonkiem.
a składałam w sierpień 2014 Może tez zależy od profilu leczenia
Pozdrawiam.
Gaba gratulacje za długie czekanie Lądek super też chciałabym kiedyś odwiedzić,i na dodatek maj cudowna pora .
Udanych zabiegów i fantastycznych ludzi .