Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lidia1 w NFZ Wielkopolska Emi dostała przy numerku 2200 inna przy numerku 3000, a były przypadki innych NFZ gdzie dostali przydział przy numerku prawie 30000 , a niektórzy byli trzymani w niepewności do numerka 34. Czyli na dobrą sprawę nie wiadomo na kogo ,kiedy wypadnie bęc!!
Moja koleżanka ma dzisiaj 29950 , no to zobaczymy kiedy jej dadzą przydział.
Witam ze wschodu i chcę z radością zakomunikować ,ze u nas też poruszenie,wczoraj wieczorem długo przecierałam oczy z niedowierzania czy to sen czy jawa "spadło mi "310 numerków.Super bo ja przy swoich 3600 chcę już jechać.Pozdrawiam.
Dzięki ibizka, no i tak do końca nie wiadomo czym się szanowne NFZ kieruje z tymi przydziałami, u mnie w dół od rana 5 numerków... czekam aż kobietki wypiją poranną kawcię i się rozkręcą