Niwa Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Niwa Kołobrzeg

Post autor: forumowicz »

Witam mam skierowanie do Niwy ,Proszę o info Jaki pokój najlepiej wybrać (chciała bym jedynkę) ale to może niemożliwe.Na którym piętrze najlepiej ,pokój z balkonem no i ogólnie napiszcie coś więcej o ośrodku.Pozdrawiam :P :roll: :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Niwa Kołobrzeg

Post autor: malgorzatas »

Iza alebazi pisze:Witam mam skierowanie do Niwy ,Proszę o info Jaki pokój najlepiej wybrać (chciała bym jedynkę) ale to może niemożliwe.Na którym piętrze najlepiej ,pokój z balkonem no i ogólnie napiszcie coś więcej o ośrodku.Pozdrawiam :P :roll: :)
Witaj Iza :kwiat: na forum....kilka koleżanek było w Niwie i są zadowolone...zapewne dostaniesz szybką odpowiedź...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Iza na naszym forum :kwiat: opinie kuracjuszy przebywajacy w Niwie Kolobrzeg :)
Inne sanatoria zawsze duża ekipa wyjeżdza , może ktoś dołaczy 8-) :o
Maka 1 z naszego forum wróciła z Niwy, jest w posiadaniu najświeższych informacji :kwiat:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... d%5B0%5D=3
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Medii :kwiat: też posiada dużą wiedzę....na dziewczyny można liczyć...pomogą :kwiat: :kwiat:
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

Iza alebazi pisze:Witam mam skierowanie do Niwy ,Proszę o info Jaki pokój najlepiej wybrać (chciała bym jedynkę) ale to może niemożliwe.Na którym piętrze najlepiej ,pokój z balkonem no i ogólnie napiszcie coś więcej o ośrodku.Pozdrawiam :P :roll: :)
Chyba lepiej nie moglas trafić,byłem tam na przełomie listopad grudzień na 3cim pietrze pokoik 2ka z balkonem,jak z krusoskich ,to tu najlepiej :D do dziś wspominam te suroweczki wspaniale,jedzonko tez do wyboru,jak nigdzie. Jedyneczki nie dostaniesz,bo tylko parę jest i na receptę.No i ta kawiarenka mile panie i balety prawie codziennie,dzelowki mi się zdarly :lol: ,będziesz zadowolona :kwiat:
forumowicz

Witaj mustang1: dzięki za odpowiedz, piszesz że byłeś na 3 piętrze który nr pokoju i co widać z okna. Jak z zabiegami?? Słyszałam też że jest stół szwedzki czy to prawda?? Ja jadę z Krusu. :oops: :) Pozdrawiam
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

Iza alebazi pisze:Witaj mustang1: dzięki za odpowiedz, piszesz że byłeś na 3 piętrze który nr pokoju i co widać z okna. Jak z zabiegami?? Słyszałam też że jest stół szwedzki czy to prawda?? Ja jadę z Krusu. :oops: :) Pozdrawiam
Tak dokładnie który to nie mogę pisac ;) ,widok na ulice od strony wejścia głównego, tak stół szwedzki,śniadania i kolacja,obiad porcjowany i dobrze,bo niektórzy to zapasy robili sobie na boczkach :lol: :lol: ,ja tam 3,5 kg zgubilem ,ale to przez te tańce na parkiecie ;) Zabiegi miałem tez fajne,a szczególnie masażyk klasyczny całego kregoslupa ,basen na miejscu,siłownia. :P I ten szum morza :) zapach jodu i spacery plaża, pozdrawiam i życzę udanego pobytu :kwiat:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Witaj Iza alebazi,prawie wszystko napisał Ci mustang1. Ja wróciłam początkiem marca ,byłam tam 2 raz .....lepiej trafić nie mogłaś :roll: Pokój tym razem miałam na 3 piętrze dwuosobowy ,widok od ulicy na park i kładkę. Pokoje przydzielają pod względem schorzeń. Zabiegi ok ,jedzonko super. Jak masz jakieś pyt.to pisz :) ....ależ bym chciała jechać z Tobą :roll:
forumowicz

Witaj MaKa1 chciałabym porozmawiać na priw o opinię i tak dalej jak się z Tobą skontaktować jestem trochę zielona w obsłudze kompa :lol: :D :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Izunia :kwiat: przepraszam że się wtrącam ale chyba jeszcze nie masz uprawnień na pw :(
Musisz napisać trochę postów, potem pod Nickiem MąKi masz Pw...tam klikasz i piszesz do niej..pozdrawiam Gosia
ODPOWIEDZ