Wieniec Zdrój
Re: Wieniec Zdrój
Warunki to na pewno nie można się doczepić , rozbawiło mnie tylko jak czytałam regulamin można było odczuć że trzeba usiąść w pokoju i nie ruszać się żeby nic nie zepsuć !!! Oni nie brali pod uwagę że są też tam osoby bardzo starsze, Schorowane , którym może wszystko się zdarzyć ..( nie zależnie na wiek np: zbić kubek- potem zapłać )
Można wypożyczyć za kaucja szlafrok ,ręcznik , kocyk ,zawieszka do karty magnetycznej bo nie ma kluczy do drzwi
WOLNE CHWILE ..to polecam SPA , spacery po lesie i tańce
Posiłki jak dla mnie to w miarę - ale tam chyba dopiero się uczą tak jak i z obsługą bo była bez organizacja ,ale widać mieli panią szefową taką nowicjuszkę , lecz jak mówi się " praktyka czyni mistrzem " może kiedyś będzie dobrze
Towarzystwo fajne
Los mi dał że znowu jadę i jestem z tego zadowolona
Pozdrawiam tych co byli na turnusie od 4 .10.2015 r
Miłego dnia
-
forumowicz
Były takie osoby co już 5 raz tam gościły wspominały że 2014 rok to był ciężki sprzęt ,kopary na pewno wtedy to był hałas !!!!..i błoto .Nie wątpię że na pewno jest to uciążliwe !!!!
Mam nadzieję że nie będzie tak źle ( ja się cieszę że mam tam niż w inną dziurę ha ha bo uwierzcie są gorsze - a tu baza zabiegowa super oczywiście jeszcze dogadanie się z lekarzem
Każdy wyjazd sanatoryjny czy to ZUS czy NFZ TO PRAWDZIWA SZKOŁA PRZETRWANIA
Pozdrawiam
-
forumowicz
Masz rację odnośnie tej szkoły przetrwania;)
A co masz na myśli mówiąc o dogadaniu się z lekarzem?
Co do lekarza miałam na myśli jakie przepisze zabiegi , komu o co chodzi z tymi zabiegami bo ja zawsze proszę o tak zwane mokre
Tyle razy bywam w sanatoriach to w Jutrzence udało mi się takie wszystkie zabiegi mieć - byłam bardzo zadowolona - gdyż w moim miejscu zamieszkania nie mam takich możliwości .
Mam nadzieje że znowu do pana doktora trafię
Miłej niedzieli życzę
- netwoman
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2013 12:23
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz