Niwa Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Re: Niwa Kołobrzeg

Post autor: MaKa1 »

Iza, chyba ten wyjazd to nie żart pryma- aprylisowy :?: :lol:
Kiedy zaczynasz turnus :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak nie moge jeszcze pisac na priw ale odbieram wiadomości. :kwiat: MaKa1 :kwiat: jeśli możesz to mi podaj nr tel na priw to zadzwonie do Ciebie.Dziękuje.
forumowicz

MaKa1 to nie żart dostałam propozycję wyjazdu do Niwy i się zastanawiałam jak mi podasz nr tel to porozmawiamy ja nie mogę jeszcze pisać na priw a tu nie podam swojego nr telPozdrawiam i czekam na odpowiedz :D
forumowicz

Iza alebazi pisze:(....) jestem trochę zielona w obsłudze kompa :lol: :D :kwiat: :roll:
..... zdjęcie wstawiłaś , czyli nie całkiem zielona ;) ;)

:roll:

..udanego , pod każdym względem turnusu życzę :)kiedy masz ten turnus :?: ;)
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2014 18:39
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: aga3014 »

Iza alebazi pisze:Witam mam skierowanie do Niwy ,Proszę o info Jaki pokój najlepiej wybrać (chciała bym jedynkę) ale to może niemożliwe.Na którym piętrze najlepiej ,pokój z balkonem no i ogólnie napiszcie coś więcej o ośrodku.Pozdrawiam :P :roll: :)
Witaj Iza :kwiat: bardzo dobry przydział dostałaś pozazdrościć Tobie ps.możesz nas zabrać :D
forumowicz

Aga3014. Z miłą chęcią zabiorę, a tak poważnie to miło by było gdybym była w pokoju z dziewczyną z forum :D Może okazała by się fajna kumpela :evil: :roll: :lol:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Iza :kwiat: I Aga :kwiat: życzę Wam żebyście się spotkały w Kołobrzegu, bawcie się dobrze,udanych zabiegów, pogody...Kołobrzeg już tętni życiem,więc będziecie zadowolone..polecam dobrą rybę w porcie jachtowym ;) dobre zimne napoje..zabawę na świeżym powietrzu przy orkiestrze na żywo...Gosia
forumowicz

malgorzatas Dzięki może kogoś spotkam z forum ;)
forumowicz

Kiedy masz turnus :?: ;)
ODPOWIEDZ