Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O Zosieńko jak miło Cię widzieć ja bardzo cieszę się ze Szczawna tak jak mówisz....szlaki przetarte i musi być dobrze czekam tylko....może jakaś grupka większa nas się tu zbierze, buziole i może Ty do Szczawna wpadniesz
Ja czekam na przydział z NFZ . Myślę, że w tym tygodniu będzie już coś wiadomo. W tej chwli nr w kolejce 336 . Pojadę więc gdzieś ? pewnie wcześniej niż Ty. Liczę na maj a Szczawno (NFZ lubi mnie nim obdarowywać choć może wolałabym już w inne miejsce ) jak po raz 7 czy 8 dostanę to też będę się cieszyć .
Witam poświątecznie czas płynie......może już kogoś ZUS obdarował Szczawnem proszę ,bardzo proszę o następnych chętnych......jesteśmy na razie dwie pozdrawiam cieplutko
Witaj Asiulek. W moim terminie też nikt jak na razie nie jedzie tzn. się nie ujawnia . Szkoda . Ostatnio przez inter. wcześniej poznałam osobę z którą mam kontakt do dziś. Ja z wiadomych względów będę jechała wcześniej, niestety wcześniej nie ma wolnych pokoi w Domu Zdrojowym więc zrobiłam rezerwację w Dąbrówce. Nocleg 1 dzień wcześniej 50 zł , 2 dni 110 (50+60) . Piszę tak bo może Tobie przyda się takie info Serdecznie pozdrawiam i.............czekamy
Asiulku,spokojnie do lipca to jeszcze ho ho ile czasu,a po za tym tam na miejscu już będą na Ciebie czekać przy Twojej komunikatywności już pierwszego dnia będziesz miała towarzystwo
Adelko, wiem, że towarzystwo będzie i zapewne super jak zawsze.......ale ja taka niecierpliwa jestem......już bym chciała poznać całą gromadę nowych znajomych