"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: basiat »

Dopiszę jeszcze moje jedno spostrzeżenie ;)
Być może się mylę, ale u wszystkich osób, które właśnie dodały pozytywne opinie o
Pałacu,były to ich pierwsze posty!!!!!
I sprawia to wrażenie, że zostały napisane na czyjąś prośbę - nawet, jeśli poprawa nastąpiła i są zgodne z prawdą. Trudno uwierzyć, że raptem na forum pojawiły się osoby, których dotąd nie było widać( nie zgłaszały, że jadą np. )Dotąd nie wiedziały o istnieniu tego forum?!
A teraz raptem rozwiązał się worek. Jeszcze raz powtarzam, jeśli opinie zgodne są z prawdą, to cieszę się, że nastąpiła poprawa- bo inni dotąd pisali same złe opinie. ( i wiem, że nie były pisane złośliwie, ale miały pełne podstawy do krytyki)
Małgosiu, my mamy już tak dużo postów na swoich kontach, ale nie znaczy to, że siedzimy non stop w dziale Oceń sanatorium. Jesteśmy już tu od dłuższego czasu i mamy też inne przyjemne tematy do "obgadania". I naprawdę nie trzeba wylewać swoich złości, bo Forum jest otwarte i każdy ma prawo pisać tutaj o swoich obserwacjach, odczuciach, oczekiwaniach.
Pozdrawiam ciepło
Basia
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Basiat, zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami.
Napisałam trochę wyżej, że sytuacja dotycząca nagłego wysypu pozytywnych opinii osób, które piszą je jako pierwszy, czy drugi post przypomina mi bardzo sytuację z Koleczkowa. Tam też jest ten sam sposób postępowania. Nie wnikam jak jest naprawdę, każdy ośrodek posiada w mniejszej czy większej ilości jakieś plusy, minusy. Ale jeśli na ileś negatywnych. niezależnych komentarzy osób przebywających jakiś czas na forum nagle powstają jak grzyby po deszczu posty osób piszących pierwszy czy drugi post (drugi bo istnieje dział "Oceń....") wychwalające pod niebiosa ten ośrodek to podejrzenia nasuwają się niestety same.
Pozdrawiam :kwiat:
ononon73
Na forum od: 15 mar 2016 10:45
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: ononon73 »

Wybieram się do tego Sanatorium od 07.04. Jestem z okolic Augustowa i dobrze znam to miejsce, często korzystam ze stomatologa i dziennej rehabilitacji, z której jestem zadowolony. Czuje lekką konsternację czytając powyższe wpisy, szczególnie osób które nawet tutaj nie były... i po co to? będzie to mój pierwszy pobyt w sanatorium i wolę nastawić się pozytywnie!

Będę i przekonam się na własnej skórze! W trakcie będę meldować :))
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

basiat pisze: Trudno uwierzyć, że raptem na forum pojawiły się osoby, których dotąd nie było widać( nie zgłaszały, że jadą np. )Dotąd nie wiedziały o istnieniu tego forum?!

Popatrz Basiat jaka szybciutka reakcja na Twoje słowa :lol:
Witamy panie ononon73 ? Fajnie by było najpierw się przywitać, prawda ? A to że jesteś z okolic Augustowa i dobrze znasz to miejsce rozumie się samo przez się ... Z zapartym tchem czekamy na najświeższe meldunki :roll:
piotrus115
Na forum od: 04 kwie 2016 08:28

Post autor: piotrus115 »

Witam ! Wybieram sie na turnus rehabilitacyjny na 7 kwietnia. Jestem z ok Łodzi i jade własnym autem. Jesli ktos jest chetny by go zabrac prosze o kontakt.
Mam rowniez pare pytan. Jest to moj pierwszy taki turnus i nie wiem jak to bedzie wygladac. Czy osrodek posiada wlasny parking basen i silownie? Co z czasem woolnym ( w jakich godz oraz jak duzo go jest) ?
Pozdrawiam Piotr
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witaj ! Na temat tego miejsca znajdziesz tu wszystkie informacje. (Parking przed budynkiem, basenu brak) ale po negatywnych , które są w znacznej większości zaraz pojawiają się pozytywne więc trudno uwierzyć które są obiektywne. Radzę sprawdzić opinie na bookingu tam piszą tylko przebywający w obiekcie. Jeśli nie liczysz na dobrą rehabilitację, jedzonka sobie dokupisz , na OSZCZĘDNOŚĆ właściciela nie będziesz zwracał uwagi , towarzystwo będzie świetne a pogoda dopiszę to wrócisz zadowolony lecz nastaw się głównie na spacery bo atrakcji nazwijmy kulturalnych raczej niewiele ale okolica ładna . Pozdrawiam i życzę zadowolenia z pobytu :)
piotrus115

A co do siłowni, orientujesz sie czy sie tam znajduje ? Wiadomo ze senatorium to nie wczasy ale szukalem w ogloszeniach i pisalo ze osrodek posiada wlasna silownie.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Po pierwsze to nie jest sanatorium. W Augustowie jest tylko jedno "Budowlani" (tam sa balety :) ) Pałac leży poza strefą uzdrowiskową , której nie udało się właścicielom przesunąć. Ja tam byłam rok czy dwa po otwarciu jeszcze nawet chyba podpisanej umowy z ZUS-em nie mieli (byłam prywatnie-chciałam sie zorientować jak z rehabilitacją )wówczas siłowni nie było. Nie mówię o sali do ćwiczeń gdzie na podłodze leży materac tylko tak jak pytasz o siłownię . Może teraz w tej kwesti coś się zmieniło nie wiem .
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:D :D :D No tak. Tylko z NFZ -tu ludzi nie mają a bazują na ZUS-ie inaczej pewno by padli bo jak patrzyłam na bookingu tłoku tam raczej nie ma . Noc teraz bez śniadania (pok. 2 os.) 500 zł :shock:
piotrus115

Patrzac na wszystkie opinie nie mam co sie spodziewac super pobytu ;) dobrze ze chociaz okolica jest ciekawa i bedzie co robic
Zablokowany