Szczawnica Dzwonkówka z Poznania 18.05-8.06.2016
-
magdalenka771
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2016 12:29
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Szczawnica Dzwonkówka z Poznania 18.05-8.06.2016
Powód: uściślono tytuł
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Szczawnica Dzwonkówka
-
magdalenka771
- Nowy Kuracjusz

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
- RenataKce82
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 17:08
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Proponuję opisać "" w dziale oceń sanatorium"" ,byłby to super pomysł.Naprawdę . prawie kazdy pytający o ocenę ,opinię po powrocie z sanatorium milczy , cisza jak kamień w wodę.RenataKce82 pisze:Witam, ja będę w Szczawnicy od 20 maja do 3 czerwca ale w Budowlanych. Polecam każdemu pobyt w Szczawnicy, jest cudownie.Sam ośrodek Budowlani też jest fantastyczny.Chętnie służę pomocą w kwestiach informacyjnych, gdyż będzie to już mój trzeci pobyt w Szczawnicy
-
forumowicz
Byłam w maju ub roku , więc wiadomości mam z tamtego okresu .magdalenka771 pisze:(.....) do Szczawnicy - Dzwonkówki w terminie od 18 maj- do8 czerwca? Interesują mnie wszelkie informacje na temat tego sanatorium, warunków, jego bazy sanatoryjnej, kulturalnej.(.....)
Zabiegi - na średnim poziomie , zależy czego ktos oczekuje , brak basenu , przemili rehabilitanci , i cały personel .
Pokoje - w większości 2-osobowe , można rezerwować telefonicznie . Są dwa ręczniki , czajnik na korytarzu . Dosyć czysto .
Wyżywienie - nie słyszałam aby ktoś narzekał , jak dla mnie urozmaicone , smaczne i w wystarczających ilościach .
Czas wolny -;)... organizowane sa wycieczki , ja osobiście odradzam wieczór w stylu góralskim . Jak dla mnie i wielu innych gosci tego spotkania - nuda
Potańczyć mozna w sąsiednim Hutniku przy muzyce mechanicznej we wtorki , czwartki i soboty . Jest tam też kawiarnia
Są też dyskoteki codziennie przy głównej ulicy , musisz dopytać , jeśli jesteś zainteresowana .
Najbliższy sklep spożywczo - przemysłowy jest tuz za Papiernikiem ... ok 400-500 m ..
Dyscyplina
Życzę udanego , pod każdym względem pobytu . Ja swój wspominam bardzo miło
-
magdalenka771
- Nowy Kuracjusz

- RenataKce82

sztani pisze:Proponuję opisać "" w dziale oceń sanatorium"" ,byłby to super pomysł.Naprawdę . prawie kazdy pytający o ocenę ,opinię po powrocie z sanatorium milczy , cisza jak kamień w wodę.RenataKce82 pisze:Witam, ja będę w Szczawnicy od 20 maja do 3 czerwca ale w Budowlanych. Polecam każdemu pobyt w Szczawnicy, jest cudownie.Sam ośrodek Budowlani też jest fantastyczny.Chętnie służę pomocą w kwestiach informacyjnych, gdyż będzie to już mój trzeci pobyt w Szczawnicy
- RenataKce82