Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ata62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2015 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: ata62 »

Wiem, że piszę w nieodpowiednim miejscu ale może w mazowieckim ktoś dzwonił o zwroty ostatnio i mógłby się podzielić informacjami o nich. Nie piszę w temacie "zwroty" ponieważ tam piszą forumowicze ze wszystkich nfz a mnie interesuje mazowiecki. Może macie jakieś wiadomości z przeszłości o zwrotach w miesiącach maj-czerwiec z poprzednich lat. Czy zdarzają się jakieś w mazowieckim? czy można na coś liczyć. Mnie grozi wyjazd grudzień -styczeń a po ostatnich pobytach grudzień / styczeń (pewnie ze zwrotów) już nigdy nie chciałabym jechać w pełni zimy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

ewiko pisze:Kompletnie odeszliśmy od tematu. Nie tak miało być...... opisujemy swoje oczekiwanie a konkretów BRAK. Piszcie kochani szczęśliwcy " z jakim numerkiem przydział", bo nie wierzę że nikt z forum nie dostał przydziału :oops: Podzielcie się swoim szczęściem... :lol:
Jak tylko będę się miała czym pochwalić.............. :( raczej Ty nam wcześniej przekażesz radosną nowinę :)

Ata dwa razy próbowałam :? raz okazało się,że już był przydział - 3 miesiące wcześniej,więc poczekałam, a w ubiegłym roku balneolog mi się nie zgodził na wybrane uzdrowisko :( wiem,że inni mieli więcej szczęścia.
Problemem w mazowieckim jest dodzwonienie się,ale jak Ci się uda,to masz szanse,w maju i czerwcu tez są zwroty,tyle,że chętnych na nie więcej :) Ja wiem tylko,że moja znajoma kilka lat temu pojechała ze zwrotów w czerwcu :!: nad morze :)
Może odezwie się do Ciebie ktoś, komu się udało załapać na taki zwrot w ubiegłym roku :)
Powodzenia :kwiat:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Moja mama złożyła wniosek z miesiąc temu ale tydzień po koleżance i w tej chwili ma nr ponad 120 tys, a koleżanka od razu dostała skierowanie od maja. One co prawda w innej kolejce - azbestowcy, ale widać, że nie ma reguły. Jeden wskoczy niechcący na zwrot, a drugi musi poczekać :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Azbestowcy jeżdżą poza kolejką i mają specjalne przywileje.
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2016 08:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: jasminaS »

Uwaga uwaga z numerkiem 4112 otrzymałam przydział do Buska od 31 maja. Dokumenty złożyłam w maju 20014 roku.Do miłego zobaczenia w parku zdrojowym.
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: bonia50+ »

JasminaS Gratuluję przydziału :) a termin to marzenie :roll: super .A ja zaczynam tydzień z numerkiem 9700 i też marzył mi się czerwiec :cry: :cry: :?:
pozdrawiam i owocnej kuracji życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

JasminaS gratulacje :kwiat: wspaniała wiadomośc,termin i oh ta siarka :) życzę Ci rewelacyjnej,skutecznej kuracji i udanego całego pobytu :kwiat:
Pochwal się nam w którym sanatorium ?
A ja niestety jeszcze poczekam :(
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

W końcu radosna wiadomość.... gratulacje, gratulacje. Jasminko , Busko w takim terminie to marzenie większości z nas.... SUPER. U mnie spadło tylko 200 numerków i obawiam się że wyjazd może nastąpić w lipcu bądź sierpniu. Oby nie było upałów. Mam nadzieję, że niebawem coraz więcej z nas będzie mogło pochwalić się takim przydziałem.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nasza mazowiecka kolejka niestety mocno zwolniła :( ale .....czekamy,nie tracąc nadziei ;)
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2016 08:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: jasminaS »

Dziękuję za miłe słowa :kwiat: Dostałam przydział do Oblęgorka.Już tam byłam.Kameralne sanatorium- 50-osobowe.Na zabiegi trzeba chodzić do Marconiego, ale w czerwcu spacer po parku to przyjemność. :serce: :D :D :D
ODPOWIEDZ