Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Małgosiu
Witajcie żarłoki
No to ja dzisiaj jajeczko i polędwiczka łososiowa....bez chleba
Do tego herbatka i powinno wystarczyć do 10.00 a później sałatka węgierska z bułeczką
Pozdrawiam serdecznie
Witam śniadankowo i smacznego życzę.
Wiosenne zielone soczki spróbuję może się przekonam,w wydaniu Gosi będzie smaczniejszy.
Pozdrawiam i posyłam słonko ,u nas jeszcze świeci.
Witam
u mnie jak na razie nie pada, słońce nieco za chmurami, ciepła też trochę mniej. Jak mi się chce kawy....
Gosia te soczki to takie mocno witalne, ciekawe jak to działa w dłuższej perspektywie. Uwielbiam szpinak ale nie piłem go jeszcze w takiej formie./ Pozdrawiam ekipę śniadaniową.
Witaj Leonie....zapewniam cię że jest bardzo dobry...ja bardzo lubię szpinak...soczek tez niczego sobie...
Jak działają nie mam po nich kłopotów gastrycznych a kawa jest dla ciebie jak najbardziej zrobiona i czeka od rana....Gosia