Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mary z całą pewnością to one srają mi gdzie popadnie, sikają gdzie im się podoba. Ja im nie sikam i nie załatwiam się do kuwety. Oczywiście wiem, że co niektórzy mają inne zdanie. Toleruję je i tyle. Lubię koty które widuję u znajomych a nawet bawimy się. To taka moja opinia na temat kotów. To trochę jak z bezdomnymi. Jak długo są bez własnego lokum to dziczeją, robią co chcą, nie szanują czyjejś pracy, ani własności. To co napisałem jest zupełnie nie na temat tego wątku, a mieliśmy poruszać temat Partnera z Sanatorium.
Leon43 pisze:Mary z całą pewnością to one srają mi gdzie popadnie, sikają gdzie im się podoba. Ja im nie sikam i nie załatwiam się do kuwety. Oczywiście wiem, że co niektórzy mają inne zdanie. Toleruję je i tyle. Lubię koty które widuję u znajomych a nawet bawimy się. To taka moja opinia na temat kotów. To trochę jak z bezdomnymi. Jak długo są bez własnego lokum to dziczeją, robią co chcą, nie szanują czyjejś pracy, ani własności. To co napisałem jest zupełnie nie na temat tego wątku, a mieliśmy poruszać temat Partnera z Sanatorium.