Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Zależy do jakiego sanatorium jedziesz? gdyż nie we wszystkich sanatoriach są zabiegi na miejscu. Niemniej i tak będziesz zadowolony.Znam Ustroń. Jest to ładne miasteczko jak również jego okolice. Nudzić się tam nie będziesz. Zabiegi, spacery, wędrówki w góry (Czantoria, Równica). Zabierz ze sobą tylko dobry nastrój. Pozdrawiam.Sławka
Na skierowaniu mam właśnie Daniel jak na złość nic nikt nie pisze,bardzo się boję nie byłam sama tak długo po za domem,wskazanie to zaburzenia psychosomatyczne.Chciałabym wiedzieć co mnie tam czeka.
Masz rację, mało jest informacji o Danielu ponieważ ośrodek zaczął przyjmować kuracjuszy od stycznia tego roku.
Ale na naszym portalu coś znajdziesz Zajrzyj proszę tutaj: http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... l&fid[0]=4