Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam
czy ktos z was rowniez sie tam wybiera w tym samym terminie co ja jade autem z elblaga i moglbym kogos przygarnac jesli bylaby potrzeba
pozdrawiam
generalnie wszystko zalezy od tego z kim i o czym chcialabys porozmawiac. forum jest pogrupowane na roznego rodzaju tematy glowne i tam trzeba sobie poszperac lub na stronie glownej w prawym gornym rogu uzyc pola "szukaj" (sluzy ono do wpisywania interesujacej cie frazy).
wesola55 pisze:hej
mozesz mi pomoc jak tu mozna napisac z kims porozmawiac?
Witaj nowicjuszko na NS. Normalnie możesz pisać do ludzi na dwa sposoby. Z prawej strony postu osoby do której chcesz napisać jest koperta i PW. Pierwsze to poczta a drugie to prywatne wiadomości . Na PW możesz pisać dopiero jak będziesz miała napisane co najmniej 5 swoich postów a na pocztę czyli meila od razu. W razie jakichś problemów z prawej górnej strony obok logowania masz pomoc do obsługi NS. Tam szukasz tematu z którym masz problem i trzeba sobie poczytać. W razie szukania wiadomości na temat sanatoriów postępuj zgodnie z tym co napisał mój poprzednik. Powodzenia.
Załóż sobie swój temat z własną datą bo to już przedawnione i nikt raczej tu nie zajrzy. Powodzenia.
Wiadomości szukaj wpisując w prawym górnym rogu nazwę miejscowości i sanatorium lub na stronie rynekmedyczny.polki.pl bądź w którejś przeglądarce