Reportaż radiowy - temat sanatoryjny.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Reportaż radiowy - temat sanatoryjny.

Post autor: Selene »

Adminie, :serce: Dzi, :serce: Andrzeju, :serce: serdecznie dziękuję, czuję się zażenowana i ukontentowana :oops: :D
Adminie to piękne słoneczko zobowiązuję do takiego a nie innego zachowania :oops: :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dzi . nie wiem czy zauważyłeś to ;) przy kwiatkach- może to było troszkę niezręcznie z mojej strony ale chciałem zrównoważyć to że Selene dostała :kwiat: a Ty nie, nie dawaj więcej kwiatków Selene bo wpadnie w taki stan że nie będzie chciała z Nami rozmawiać ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Zaryzykuję :) :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: Selene jest oszczędna w słowach, ale znamy ją już prawie
od trzech lat . Pomimo, że to jej czwarta wiosna aktywności to taka świeża i niby jak pisała zażenowana w swej niewinności :).
Weronika1965
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 16:20

Post autor: Weronika1965 »

Reportaż bardzo fajnie zrobiony :) . Nie wiem tylko na ile reprezentatywne są wypowiedzi. Zastanawia mnie dlaczego kobiety opisywane są jako te podrywające, taksujące, polujące... . Dlaczego to właśnie w sanatorium trzeba sprawdzać się jako kobieta. Tak, jakby będąc poza sanatorium były niedowartościowanymi kobietkami bez seksapilu. Co wydaje się mało prawdopodobne. I ci biedni panowie, którzy już na wejściu do stołówki są oceniani... :roll: . Poza tym muszą uważać, żeby nie zostać oskubanym. Ale co tam, najważniejsze, że Nałęczów to miejsce gdzie dochodzi do cudownych uzdrowień. Najbardziej podobały mi się wstawki B. Prusa. :kwiat:
Weronika1965
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

I jeszcze jedno... "najgorzej na nic nie czekać". I na koniec fajna muzyczka... zatańczysz ze mną jeszcze raz, ostani raz.... Choć może powinna pojawić się przy innym temacie :) .
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Weroniko, nie wiem ile razy byłaś na turnusie sanatoryjnym i nie jest moją rzeczą to oceniać, proponuję przy najbliższej bytności zwrócić uwagę na poruszone w reportażu tematy, a moja ocena tego co zaobserwowałem została tutaj opisana dlatego że jest to otwarte dla wszystkich forum i każdy może wyrazić swoją opinię i ocenę, nikogo nie piętnowałem i nie nazywałem, nie używałem też nazw lokali i sanatoriów, a Twoje stwierdzenie o paniach na turnusach i poza nimi pozostawiam bez komentarza, pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze nie raz na łamach forum będziemy mieli okazję troszkę podyskutować, pozdrawiam :!: :)
Weronika1965
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Mój komentarz dotyczył wypowiedzi kuracjuszy z reportażu... a nie Twojej Andrzeju :) . Dlatego podkreśliłam, że nie wiem na ile są one reprezentatywne... . Ja również nie oceniam, nie piętnuję, nie nazywam. Odniosłam się tylko do tego co usłyszałam, a wypowiadali się kuracjusze. I zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoje obserwacje i subiektywne oceny tego co widzi. Ja jeszcze do tej pory w sanatorium nie byłam (sprowadził mnie na to forum inny temat), dlatego pozwoliłam sobie na odniesienie do tego co usłyszałam... I zwróć uwagę, że raczej zastanawiam się, pytam... . Bo przecież po to jest forum :) , zeby wymieniać się uwagami, spostrzeżeniami. A w przypadku tego reportażu, to chyba tylko Twój komentarz odniósł się do niego. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo się cieszę że mamy jasność sprawy , mam nadzieję że temat który Cię tu przywiódł zaspokoił twoją ciekawość i dowiedziałaś się to co Cię interesowało, mam również nadzieję że odwiedzisz Nas czasem- a jest Nas tu dość sporo i o różnych osobowościach i usposobieniach , poruszamy też różne tematy jak to na forum,pozdrawiam Andrzej 1955 :!: :) :)
ODPOWIEDZ