Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W przypadku rehabilitacji z tytułu prewencji rentowej, za wszystko płaci ZUS. Pokrywa również koszty transportu najczęściej w cenie biletu PKP jeśli jest dojazd koleją, czasem sanatorium organizuje własny przejazd autokarem. Zakwaterowanie, zabiegi, wyżywienie na koszt ZUS.
Witam.czy może mi ktoś powiedzieć w jakim stanie jest na dzień dzisiejszy sanatorium PAPIERNIK.
-jak wyglądają pokoje i łazienki?
-jakie wyżywienie?
-no i standard zabiegów?
Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Kuracjuszy z Papiernika z okresu 12maj-04czerwiec ,było nie najgorzej zwłaszcza gdy przyszedł czas wyjazdu.Troche za dużo browaru ale ogólnie OK.
wróciłem parę dni temu z papiernika! byłem już parę razy w sanatoriach i niestety nie przywiozłem niczego dobrego z tego papiernika! jak wcześniej wyczytałem że budynek to zapach komuny! niestety pachnie nią tam do dzisiaj! począwszy od wyglądu zewnątrz po wygląd wewnątrz!tynki lecą na zewnątrz {na bocznych balkonach}! okna jak budynek powstał tak jakoś próbują je łatać! jak przyszły pierwsze mrożne dni to na parapety kładli koce by jakoś ciepło utrzymać a w pokojach gwizdało jak szlag!!! co do kibelka i prysznicu to powiem krótko TO JEST KOMPROMITACJA!!! nie będę się rozpisywał na ten temat! ale by nie dać jakieś półki bynajmniej na kosmetyki???!!! to już nie mogę tego przełknąć!!! wygląd łazieńki- DRAMAT!!! na temat zabiegów nie będę pisał bo znam osoby które miał zabiegi a ja miałem takie by tylko były!!NIE POLECAM!!! JEDNO CO DOBRE TO MILA OBSŁUGA!!! TO MOŻE NA RAZIE TYLE!!