KRYSTYNA w Busko -Zdrój
Re: KRYSTYNA w Busko -Zdrój
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Dziękuję za pozdrowienia i miłe słowa o mojej osobie, ale z tym "stary" to dałaś mi do wiwatu.
Śmiałem się i śmiałem i jak mówią młodzi "kopara opadła mi na stół"; dobrze, że był blisko.
To co napisałem powyżej to oczywiście Mario jest żartem. Mam bardzo naturalne i "luzackie"
podejście do swojego wieku, ale myślę, że do starego to trochę lat mi jeszcze brakuje.
Z resztą stary to pojęcie względne. Znam 30 letnich "starców" i 70 letnich "młodych ludzi".
Dziadkiem "naturalnym" już jestem; "Dziadek" to po prostu taka ksywka, która ciągnie się
za mną już od szkoły średniej, a związana jest z kolorem (wiadomo jakim) moich włosów.
Nadal jednak stwierdzam w żartach (o! jaki jesteś siwy!), że lepiej być siwym jak łysym.
Dzięki Andrzeju za miłą ocenę mojej osoby i za to, że wziąłeś moje ego w obronę.
Chyba złapałbym doła po wpisie Marii (to oczywiście żart)no bo ja jestem taki dziadek niewiekowy.
Zgadzam się z Twoją opinią, że Busko ma swój niepowtarzalny klimat. Co nie omieszkam raz jeszcze sprawdzić swoją osobą.
Pozdrawiam Was: Mario i Andrzeju, bardzo serdecznie i mam nadzieje, że nie uraził Was ten trochę żartobliwy ton mojego wpisu.
Pozdrowienia dla właścicielki (Danusi) tematu z przeprosinami za "bałaganienie" w jej temacie.
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
-
danuta13465
- Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2016 10:34
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 3
-
danuta13465
- Kuracjusz

- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
-
danuta13465
- Kuracjusz

- Iza03
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Byłam w Krystynie w czerwcu 2015r, reumatologia, bez proszenia, załatwiania dostałam pokój z łazienką, balkonem, 3-os. w nowej dobudowanej częsci.
Pozdrawiam
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Witaj Danusiadanuta13465 pisze:Witam Alku .Przydział mam na reumatologię i moja znajoma własnie mówiła mi ze na tym oddziale nie w pokojach łazienek , liczyłam ze może ty jak tam byleś to masz może wiedzę jak załatwić by otrzymać pokój z łazienką , ale trudno przeżyję te trzy tygodnie aby tylko towarzystwo dopisało , bo dobry humor i nastawienie zabieram ze sobą . Napisz mi gdzie tam warto pójść na spacer co zobaczyć , gdzie na kawę , gdzie potańczyć.Alku bądź mi alfą i omegąw kwestii BUSKA . Pozdrawiam
Reumatologia myślałem,że masz przydział na kardiologie
Mam wiedze nie wątpie w to jak otrzymać pokój jednoosobowy,ale to już trzeba byłoby być na miejscu,a tak niestety nie jestem więc w tej kwesti nie dam rady Ci pomóc,choć jak odjeżdżając pomogłem nie przecze jednej kuracjuszce,która przyjechała na turnus była to Kama
Pozdrawiam