Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dzięki za podpowiedz, kazda rada się przyda tym bardziej, ze jest to moje pierwsze sanatorium trochę mnie szokuje, ze na miejscu trzeba za wszystko placic parking 70zl/pobyt, tv 80, internet 50 itd...
Za takie luksusy niestety trzeba płacić jak kto chce z nich korzystać .Można się również bez nich obejść.Ostatecznie jest to turnus rehabilitacyjny.Cały wysiłek personelu powinien iść w kierunku jak najlepszej rehabilitacji.Dla bardziej wymagających są przecież jeszcze inne formy spędzania miło czasu na terenie Rymanowa i okolic.
maciek_rybnik pisze:dzięki za podpowiedz, kazda rada się przyda tym bardziej, ze jest to moje pierwsze sanatorium trochę mnie szokuje, ze na miejscu trzeba za wszystko placic parking 70zl/pobyt, tv 80, internet 50 itd...
Maćku nie waż się płacić za parking. Z prawej stron budynku jest parking płatny a lewej i przed frontem bezpłatny. Jeśli tu zabraknie miejsca to naprzeciwko za mostkiem jest parking bezpłatny na kilkadziesiąt samochodów. Sprawdź sobie teren na internecie. Jeśli chodzi o internet to rozważ kupienie modemu i startera za 20 zł , a modem zostanie na przyszłość. TV 6 kanałów w tym 1 to podgląd parkingu. Ja przyjadę 23.06 i na pewno będę na tańcach w Kasztanowym w sobotę
dzięki Jan, pewnie tak zrobie z tym parkingiem to glownie mi chodzi, ze bede trzymać rower na dachu samochodu bo dzwoniłem do osrodka i pani powiedziała, ze ciężko u nich ten rower trzymać a ile tam kosztuje piwko na takiej potancowce?