Horyniec Zdrój CCR 13 luty do 4 marca 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Horyniec Zdrój CCR 13 luty do 4 marca 2016

Post autor: forumowicz »

aga3014 pisze: (......)..jedzonko słabe... sprzątają po łebkach...pierwszy raz się spotkałam, że jeden na drugiego się skarżył do pewnych osób gdzie trochę wyjechało już w pierwszym tygodniu :( ....... . mieszkałam w pokoju dwuosobowym z cyganką.
Kwestia jedzonka i dbania o czystość , to jak zawsze zdania będa podzielone ... chociażby opinia pysiuni 22....
Co do wcześniejszych wyjazdów kilku osób , no cóż :?: bez powodu nikogo nie wyrzucają . ;)
Ja byłam w pewnym sanatorium , gdzie kobieta pierwszej nocy po przyjeździe , biegała pijana , w samej bieliźnie po korytarzu , śpiewała ... rano juz Jej nie było . Jakoś nikt Jej nie żałował . Alkohol jest dla ludzi , ale dla ludzi mądrych .
Mieszkałaś z Cyganka .... a jakie to ma znaczenie :?: człowiek to człowiek . Kazdy może być życzliwy i kazdy konfliktowy , co ma do tego narodowość :?:
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2014 18:39
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: aga3014 »

Kuracjuszkaasia zgadza się co piszesz,ale ja swojego zdania nie zmienię :( . A każdemu z kuracjuszy co będą wyjeżdżać życzę wszystkiego dobrego i wspaniałych zabiegów :) .Pozdrawiam serdecznie ;)
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

pysiunia22 pisze:Witam w Horyńcu byłam już 2razy i wrócę poraz 3 tzn.w Krusie zabiegi są super jedzenie też miły personel naprawdę niewiem czemu ludzie narzekają miejsce jest fakt że to zadupie ale jest zato cisza spokuj.tam się nie jedzie dla rozrywki tylko podreperowac swoje zdrowie a naprawde POLECAM
Pysiunia22.... jestem po operacji kręgosłupa, więc byłam tam żeby podreperować zdrowie :) ,a nie parkiet :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: martynaQ »

aga3014 pisze:Witaj martynaQ :) Horyniec masakra nigdy więcej :?: :cry:
Wow :( Przykro mi,źle coś trafiłaś.
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

martynaQ pisze:
aga3014 pisze:Witaj martynaQ :) Horyniec masakra nigdy więcej :?: :cry:
Wow :( Przykro mi,źle coś trafiłaś.
Martynka jestem dobrej nadzieji, że za rok będzie lepiej :) Pozdrawiam
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Leszek34 pisze:Ja byłem co prawda w Domu Zdrojowym do 30 grudnia na szczęście podczas mojego pobytu nie było mroźno i wszystkie zabiegi miałem na miejscu, współczuje dochodzącym z CRR i Jaworu na zabiegi z borowiny i kąpieli w siarce przy takich mrozach. Po borowinach zachęcam do półgodzinnego wypoczynku pod kocem w specjalnym do tego przygotowanym pomieszczeniu:-)
witam Pana Leszka pogode mieliśmy piękną ja byłam w tym samym czasie od 10grudnia do 30.tylko że ja z krusu i miałam zabiegi w zdrojowej aż tak żle nie było pozdrawiam.
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

pysiunia22 pisze:
Leszek34 pisze:Ja byłem co prawda w Domu Zdrojowym do 30 grudnia na szczęście podczas mojego pobytu nie było mroźno i wszystkie zabiegi miałem na miejscu, współczuje dochodzącym z CRR i Jaworu na zabiegi z borowiny i kąpieli w siarce przy takich mrozach. Po borowinach zachęcam do półgodzinnego wypoczynku pod kocem w specjalnym do tego przygotowanym pomieszczeniu:-)
witam Pana Leszka pogode mieliśmy piękną ja byłam w tym samym czasie od 10grudnia do 30.tylko że ja z krusu i miałam zabiegi w zdrojowej aż tak żle nie było pozdrawiam. ;)
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: sk_ar »

pysiunia22 ja tez bylem w tym okresie możne mijaliśmy się na schodach :) poz
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

sk_ar pisze:pysiunia22 ja tez bylem w tym okresie możne mijaliśmy się na schodach :) poz
Do sk ar witam jak w Krusie to zapewne mijaliśmy się pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: sk_ar »

tak w Krusie mieszkałem na 3 pietrze poz
ODPOWIEDZ