Neptun Kudowa Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Neptun Kudowa Zdrój

Post autor: kociu »

Witam!!!!!Poszukuje opini o sanatorium Neptun ,jesli ktos był niech sie podzieli opinia . ;)
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: Neptun Kudowa Zdrój

Czy nikt na forum nie był w Neptunie ?????? Ratunku proszę o pomoc
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Kociu witamy na forum :)

Całkiem prawdopodobne, iż nikt z forumowiczów nie był w tym ośrodku. Z nowym rokiem pojawiają się nowe ośrodki, z którymi NFZ podpisał kontrakt.
Zatem jako forumowicz będziesz przecierał szlak a po powrocie poprosimy o opinię. :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja dopiero jadę 27 marca jesli nikt nie był to trudno ,ja napewno napiszę co i jak a teraz pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Witaj:)
tu masz info o NEPTUNIE
[link] [link]
Kudowa jest piękna :) Okolice też ciekawe.Będziesz zadowolona z pobytu.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013 08:31 przez administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Przypominam, że wstawianie linków jest niezgodne z Regulaminem.
ala
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2009 12:08

Post autor: ala »

Witam!!!!
05 listopada 2012r. byłam w Neptunie czekałam rok od wysłania. Ośrodek na wysokim poziomie pod względem wyposażenia,wyźywienia, rehabilitacji.Pokoje dwu osobowe super wyposażone., wszytko pod jednym dachem personel bardzo miły.Ośrodek znajduje się na wjeździe do Kudowy. Otoczenie nie ciekawe do Zdroju pieszo 2 km.Na wieczorki zamawiało się busika za 2 zł od osoby i kierowca dowoził do Raju.Piekiełka, Kosmicznej do godz.22.00 Towarzystwo było super. Codziennie miałam po 6 zabiegów, w ciagu 21 dni. Polecam. :D :D :D
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Alu dzięki za informacje najwazniejsze ze warunki bytowe i zabiegi dobre a resztą da się rade jak wróce to podzielę sie informacjami .Pozdrawiam Ciebie i wszystkich zagladających na to forum. :P
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam :)

Kociu :kwiat: czy Ty tam byłaś :?: Interesują mnie opinie na temat tego ośrodka. :)

Serdeczności :)
ws-b
Na forum od: 12 kwie 2016 20:26

Post autor: ws-b »

Właśnie wróciłam z Neptuna i jestem bardzo zadowolona, bo do niczego nie można się przyczepić. :) Warunki bardzo dobre. Pokoje 2 os z łazienką, lodówką, czajnikiem, radiem i TV.
Jedzenie bardzo smaczne - jest przygotowywane na miejscu. Jest dieta cukrzycowa, wątrobowa, lekkostrawna, bezglutenowa i podstawowa.
Wszystkie zabiegi są na miejscu. Rehabilitanci profesjonalni, szczególnie pani Ala :)
Przed budynkiem piękny ogród. Okolica bardzo ładna. Trochę daleko na tańce (ok 30 min spacerkiem), ale można zamówić taxi lub busa nawet na 9 osób - koszt wynosi 2 zł od osoby.
Polecam :)
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Witam!Ile miałaś zabiegów?
ODPOWIEDZ