Rosomak Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mira1960
Na forum od: 13 kwie 2016 18:21

Rosomak Ustroń

Post autor: mira1960 »

Witam,
Szukam informacji o sanatorium Rosomak w ustroniu .Pobyt dostałam z NFZ. bardzo mało jest informacji o tym sanatorium ,jeżeli ktoś był tam ostatnio to proszę o garść informacji :typu jakie pokoje czy jest szansa na jedynkę ,czy zabiegi są na miejscu co ewentualnie zabrać ,czekam na odzew :)
mira
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2016 21:21 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: rosomak

Post autor: Betina71 »

Witaj.Nie byłam co prawda w Rosomaku ale w sanatorium dosłownie obok. Budynek jak wiele w tym rejonie czyli piramidki.Pokoje 2,3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym i balkonem,stołówka na miejscu,basenu brak,niektóre zabiegi na miejscu jednak na większość trzeba niestety maszerować kawałek.Jest to utrudnienie bo nieciekawie idzie się zmęczonym zabiegami pod górkę.Restauracja na miejscu lecz nieczynna,nie rozumiem dlaczego.Okolica ładna,przy Parku Niespodzianek,kawał do miasta lecz autobusy i taksówki kursują ;).Ja jednak polecam spacerkiem o ile się wyrobisz między zabiegami.O jedynki zadzwoń i popytaj lecz w większości przypadków odmawiają rezerwacji chyba,że jest to w skierowaniu.
Polecam mimo wszystko ten obiekt i mam nadzieję,że będziesz zadowolona. Pozdrawiam i życzę wspaniałego towarzystwa,efektywnych zabiegów,pięknej pogody i polecam parkietoterapię w pobliskich ośrodkach takich jak Elektron,Wilga :kwiat:
ODPOWIEDZ