Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Barbaro ja co prawda jade 3 -06-2013 do Ladka Zdroju ale uwielbiam Ilawe i mialem okazje byc pare razy w Busku co prawda nie w sanatorium ale z calego serca polecam .Glowny deptak do parku sanatoryjnego pewnie juz jest wyremontowany a pozatym duzo rozrywki mozna tam doznac fajne dancingi wedlug mnie najlepszy Wiktoria w samym centrum parku fajnie graja a w piatki az do 1 w nocy co tez jest niespotykane ,pozatym ladnie i napewno dla kogos kto sie nie lubi nudzic zawsze cos sie znajdzie do jak to sie mowi roboty pozdrawiam i zycze milego pobytu tez kuraciusz Piotrek z Jastrrzebia Zdroju .
WITAJ PIOTRZE...,,,,Dziękuję za informację o BUSKU...do Buska jadę pierwszy raz, aczkolwiek byłam kiedyś w tamtych stronach w Solcu.Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego pobytu w sanatorium....BARBARA.
witaj Barbaro dziekuje za pozdrowienia mam nadzieje ,ze choc z tego co napisalem bedzie ci choc cos przydatne i moze mi kiedys napiszesz jak bylo , no i coz pogody,zdrowia i udanego pobytu pa Piotrek.
Witaj Basiu! Ja do Buska jade 5 maja , mam nadzieje ze pogoda juz bedzie majowa. Moze spotkamy sie gdzies na buskiej ulicy......Zycze milego pobytu .....pozdrawiam
irena pisze:Witaj Basiu! Ja do Buska jade 5 maja , mam nadzieje ze pogoda juz bedzie majowa. Moze spotkamy sie gdzies na buskiej ulicy......Zycze milego pobytu .....pozdrawiam
Też jadę do Buska 5 maja. Spotkania na ulicy... raczej mało sympatyczne, ciekawsze są spotkania w parku w części zdrojowej, przed Marconim lub pod parasolami z napisem TYSKIE. Jeśli już trzeba ulicą, to najwyżej do Biedronki bo dalej pod górkę to ja chodzę tylko po kupon Totka. Myślę, że do tego czasu śniegi stopnieją i będzie można jechać już na letnich oponach.
Basiu , szkoda ze nie jedziemy w tym samym terminie ,jade z Biskupca Reszelskiego .....wiec prawie sąsiadki he he he
jestem za spotkaniem....... nie koniecznie na ulicy Bedziesz wczesniej wiec mozesz byc moim przewodnikiem ......pozdrawiam
Andrzeju widze ,ze znasz Busko Mam nadzieje, ze pogoda nam pozwoli na spacery po parku zdrojowym jedziemy po to zeby sie zregenerowac A skad jedziesz pozdrawiam
Właśnie będę pieszczona przez sanatorium Marconi ,będzie blisko na ławeczki do parku .Bliżej mojego wyjazdu napiszę Ci Irenko jak byśmy mogły się spotkać. Do jakiego sanatorium jedziesz.?....Życzę miłej niedzieli...BASIA...pa...