PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2016 23:32
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Post autor: Rafa24 »

Ja się wybieram 11 maja do Pustkowa z okolic walczą
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz

Najlepiej dojechać na szczecin dąbie i po chwili jest pociąg do gryfic i z gryfic autobusem do pustkowo ja jadę rano gdzieś na 10-11 w szczecinie będę tak jak słyszałem ostatnio podawali mielone prze 3 tygodnie w inej odsłonie
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ze Szczecina są bezpośrednie autobusy-busy do Pustkowa :
5:45, 6:15, 7:10, 8:45, 14:10, 14:40, 15:30, 19:30

W jakimś poście czytałam, że pojawił się nowy przewoźnik - dojazd ze Słupska , trzeba poszukać , myślę , że pisał ktoś o tym w dziale uzdrowiska :)
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2016 23:30
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: LipAsia »

Grazyna, dziękuję :kwiat: Sprawidziłam jeszcze, Gdańsk- Kolobrzeg( pociąg) i jest autobus z Kołobrzegu do Pustkowa, tylko godziny mają kijowe, Będę dalej kombinowac, zeby przypadkiem nie wylądować w Albanii... mam "zdolnosci" topograficzne, jak mało kto... :lol:
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz

[quote="Rafa24"]Ja się wybieram 11 maja do Pustkowa
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Rafa24... to lepiej jechać do Szczecina? Bo planowałam do Kołobrzegu i autobusem do Pustkowa... Zwariować mozna z tym dojazdem, a jeszcze mielonymi straszysz... :lol:
Odechciewa się. Jakoś tak... mało nas na 11 Maja, a forum "Pustkowa kwietniowego", aż kwitnie :)
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj LipAsia ja ogólnie wyjeżdżam od siebie do szczecina i dalej to już do gryfic I pustkowo wiec będzie dobrze z mielonymi powiem tak była mama teraz w lutym tam i przez cały turnus dostawali mielone w różnych odmianach wiec zobaczymy czy będziemy jeść mielone ale jest dużo restauracji gdzie przywożą tam
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz

Okaże się jak to będzie I ile nas tam będzie i jakie osoby będą miejmy nadzeje ze będzie dużo osób i fajnie
michu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2016 12:50

Post autor: michu »

LipAsia -Lepiej zajadać mielone niż pakuszać kuraka faszerowanego antybiotykami:).Ja jadę prawdopodobnie autem mogę kogoś zabrać. Czy jechał ktoś dzień wcześniej? jakieś dodatkowe opłaty itp?
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Michu...a te mielone, to myślisz z czego... jak nie z wieprza karmionego (tylko ten co karmi, wie) :lol:
A ja juz zgłupiałam z tym dojazdem i sama nie wiem, czy jechać z Gdańska do Kołobrzegu i potem Pustkowo, czy do Szczecina...Pojechałabym samochodem, ale za duzy koszt. O kosztach przyjazdu dzien wcześniej do Sanatorium nic nie wiem, ale znając życie za darmola nie ma... ;) Czy jedzie tu jakaś Kobita, bo jak na razie same Chłopaki się odzywają :P ( nie żebym miała coś przeciwko, ale jakaś Koleżanka przydałaby się ) :mrgreen:
ODPOWIEDZ