Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam w nowym tygodniu maszyna z numerkami poszla w ruch oby ten tydzien byl laskawy i zeszlo duzo numerkow. W NFZ swietokrzyskidzis w ciagu godziny juz 30 w dol ,oby tak dalej.
10 494 - moje dokumenty nie zostały jeszcze wysłane do weryfikacji. Będę wysłane za miesiąc - tak mnie poinformowała chwilę temu Pani z NFZ, ale numerki "schodzą" całkiem, całkiem
Rachel pisze:10 494 - moje dokumenty nie zostały jeszcze wysłane do weryfikacji. Będę wysłane za miesiąc - tak mnie poinformowała chwilę temu Pani z NFZ, ale numerki "schodzą" całkiem, całkiem
...no to tak bliżej ,,Wszystkich Świętych " możesz mieć termin wyjazdu .
Nie straszcie mnie, proszę. Skoro Rachel ze swoim przyzwoitym numerkiem ma szanse na listopadowy wyjazd to ja z prawie 30 000 mogę spodziewać się dopiero w przyszłym roku?????? Brrrrrrrrr.