Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice..no jaka szkoda,bo szarlotkę miały panie przepyszną,a w węgierskiej koronie grywała jeszcze w weekendy taka para? Byli super...za to Łysy rozwinął interes w artystycznej,a u jego brata w Hawanie pewnie nadal PRL..
Do Hawany nie chadzam.W Węgierskiej Koronie grali fajne chłopaki,ale muzykę do posłuchania. Dużo czasu tam przesiadywaliśmy.
Para gra w Prezydencie,gdzie z chęcią hasaliśmy.U Łysego za to fajna atmosfera zawsze była.
Kochana Felice własnie miałam pisać ale mnie to nie przeszkadza bo uwielbiam Krynice
Upss czerwiec alien co prawda piękny okres ale ja chcę wcześniej wyjechać