Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alein odmeldował się , nikt nie pisze o przydziałach taki tu spokój.Gosia doszły już dokumety Kriss jak przebiega polowanie na zwroty dzisjaj
Nadal bez numeru .Pozdrawiam oczekujących w kolejce i wszystkich tu zaglądających.
Witaj Wiesiu do wczoraj tak będę za jakąś godz dzwonić to dam znać pani i powiedziała ze nic nie ma a myślę że szpital inaczej przydzielają jak sanatorium chyba
dzisiaj nr spada w dół i dobrze bo jest 1677 a wczoraj szło w górę i to sporo
Jeżeli by ktoś zwrócił skierowanie szpitalne to chyba na zwroty dadzą żeby sie nie zmarnowało , inni przecież czekają w niemalej kolejce nawet na wyjazd poszpitalny .
Słyszałam gumisia ale mam przykre doświadczenie od trzech dni i to mój pierwszy raz nie mam kompetentnej odp masakra ale kazali dzwonić i nie ma reguły o której godz tak mi powiedziała pani i że oni pracują do 16 to można dzwonić dzisiaj zadzwonię pózniej i zobaczę
Dzieki za info odnośnie spadku numerków,bo ja jestem niedoinformowana,może już niedługo wrócę do przeglądarki.
Tych szpitalnych zwrotów jest mniej niz normalnych 21 dniowych,ale próbuj,może jakaś perełka się trafi.