PUSTKOWO 11 MAJ 2016
Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016
-
forumowicz
A jak nie, to z tą ciężka walizką czeka mnie przeprawa, oby mi nie strzykło w kręgosłupie po drodze
-
Wioleta35
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2016 19:04
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
LipAsiu,LipAsia pisze:Basiu dziękujęNa tego blablacara zaglądam z nadzieją...
Narazie są wyjazdy kwietniowe, więc śledzić będę na maj.
A jak nie, to z tą ciężka walizką czeka mnie przeprawa, oby mi nie strzykło w kręgosłupie po drodzePan szanowny Orzecznik skierował mnie stanowczo za daleko, ale jak ogolnie wiadomo... lepiej się nie odzywać... bo się jeszcze rozmyśli i uzdrowi... natychmiast
10 marca 2016r. w ramach NFZ jechałam pociągiem i autobusem z Gdańska do Iwonicza, do sanatorium Górnik. Pogoda zmienna w związku z czym bagaż z ciuchami zapowiadał się bardzo ciężki. Nie wyobrażałam sobie, że będę walczyć z walizką w kolejnych środkach lokomocji. Za pośrednictwem Furgonetki w dniu 08.03 nadałam walizę 25 kg za nieco ponad 18 zł. Przyjechał pan, odebrał, dał dokument /dzięki niemu można śledzić drogę/. Na drugi dzień bagaż był już przyjęty na recepcji w sanatorium.
Na drogę zabrałam tylko torebkę /co prawda dużą/ i gazetę. Pełny komfort.
W sanatorium odebrałam bagaż w momencie zameldowania się.
Podobno przesyłanie bagażu do i z sanatorium jest teraz normalne. Coraz więcej osób korzysta z firm przewozowych. Tym bardziej, że nie jest to droga sprawa. Radzę Ci, abyś też tak uczyniła. Tym bardziej, że nie masz ciekawego połączenia z Pustkowem.
Jeśli będziesz zainteresowana przesyłką i miała jakieś pytania, napisz na PW, a opiszę Ci szczegółowo jak masz to zrobić.
Pozdrawiam
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
LipAsia,LipAsia pisze:Danae, serdeczne dzięki.Uderzam do Ciebie na priv za chwilę:) A tak na marginesiie, szkoda, że nie mozna zabrać się razem z walizka tym kurierem...
wysyłanie walizki do sanatorium ktoś już pierwszy zaczął i przetarł szlak. Zwierzęta za pośrednictwem kuriera też już wysyłają /kupiłam tak rybki/ To co za problem spróbować z ludźmi?!
Tylko w sumie wyjdzie dłużej, niż standardowymi środkami lokomocji!! A jeszcze nie daj ... Cię zagubią
To tak w ramach rozluźnienia atmosfery dotyczącej beznadziejnych połączeń
Pozdrawiam