kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

xzibi nie zly wynik jak na tydzien tyle spadlo U mnie dzis spadlo juz 100
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Zdenerwowało mnie te moje beznamiętne klikanie i postanowiłam trochę " pogryżć temat" i tak dzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami:
1. 15-12-13246-3 15 to Oddział NFZ , 12 to rok ,w którym wniosek wpłynął do NFZ , pozostałe numery w całości nadaje komputer przy czym końcówka to taki wyróżnik ,który nie pozwala aby powstawały liczby giganty.
2. Losowo wrzuciłam sobie rok 2011 i co się okazało? ,że NFZ Wielkopolska realizuje teraz wnioski nawet z czerwca 2011 r. ,a pewnie wracające z weryfikacji czyli całe wyliczenia bęc. Są numery bardzo wysokie o schorzeniu popularnym , a już mają w przydziale atrakcyjny termin sierpień i oczywiście nad morze. I są numerki tej samej choroby , dużo mniejsze i jeszcze czekają i poczekają ...... Z niewiadomych i wręcz nielogicznych wręcz powodów numerki z tego samego dnia mają już dawno przydział na maj , czerwiec , a inne czekają. Tematem kręciłam się tylko koło reumatologii aby nie zamazać sobie obrazu sprawy. :evil:
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

Atina pisze:Mask mój znajomy z mazowieckiego NFZ skierowanie złożył w lutym 2012 ,a potwierdzenie z funduszu dostał po 4 miesiącach w czerwcu....cierpliwości :kwiat:
To znaczy, że opuścili się w pracy o jeden miesiąc... jak na razie.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

U mnie dzisiaj mniej o 280 :D
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Dobrze że masz numerek ja od 4 tygodni czekam na nadanie numerka :| ,,,wiem że teraz na poszpitalne serwują maj ,,,, :kwiat:
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Post autor: Wiosenna Wlkp »

Dzień dobry ! Czekam cierpliwie od stycznia 2012 uwięziona przez NFZ Wielkopolska. W ostatnim czasie wydaje mi się, że jednak zaczyna się bardzo szybko przesuwać. Dziś rano numer 708, a teraz 670, codziennie po kilkadziesiąt numerów, trochę się łudziłam sierpniem...nad morzem... eh. Pozdrawiam wszystkich.
Lidka Lodz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2013 11:06

Post autor: Lidka Lodz »

Rybka, szczęściara... u mnie dzisiaj cienko było...

Co do numerków... trochę mi nie pasuje drugi numer, bo ja składałam wniosek w grudniu i nie mam 12 a 11, czyli 05-11-0000000 - 5 , a czy ktos wie, co czego dotyczy cyferka na końcu?? może to reumatologia??
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Post autor: Wiosenna Wlkp »

Lidio, ja mam 8 na końcu, a też reumatologia, zmieniona w trakcie, bo wcześniej była ortopedia. Pewnie to dwie najpopularniejsze specjalizacje.
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

Wydaje mi się że ta cyferka na końcu to nie ma większego znaczenia i nie oznacza to tylko reumatologii.Z tego co zaobserwowałam to można się spotkać nawet jeżeli chodzi o reumatologię z rożnymi cyferkami na końcu.Istotne znaczenie mają cztery pierwsze cyferki i oczywiście sam numerek którego tak pilnie śledzimy. :lol: :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

OLA45 pisze:Wydaje mi się że ta cyferka na końcu to nie ma większego znaczenia i nie oznacza to tylko reumatologii.Z tego co zaobserwowałam to można się spotkać nawet jeżeli chodzi o reumatologię z rożnymi cyferkami na końcu.Istotne znaczenie mają cztery pierwsze cyferki i oczywiście sam numerek którego tak pilnie śledzimy. :lol: :lol: :lol:
Prawda 100% :lol: :lol: :lol:
Zablokowany