Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lidia11 numer 12 to rok złożenia wniosku .Końcówka jest bez znaczenia , pozwala tylko na to aby liczby nie były za długie . Reumatologia jest na każdej końcówce.
Biedroneczka zauważyłam ,że im bliżej finału tym wolniej schodzą numerki. Ja mam 9030 , a koleżanka 2750 i widzę ,że u niej codziennie jest mniej schodzących numerków niż u mnie. Różnica niewielka ale systematyczna 10-20 numerków.
Dzisiaj dzwoniłam do NFZ-tu i uzyskałam informację ,iż wpisany okres oczekiwania może się wachać 1 miesiąc , a tak niby wszystko idzie zgodnie z planem
Ja chyba nie mogę liczyć na szybszy wyjazd niż w lipcu, bo w czerwcu minie 18 miesiecy od powrotu z poprzedniego sanatorium. A wiadomo, że wcześniej nie dadzą skierowania dopóki nie upłynie ten okres. Zresztą, tak czy tak to do czerwca nie miałabym szans z moim 7000 numerkiem
Witam,witam moje numerki lecą na "łeb na szyję "aż mi się w oczach mieni codziennie o ponad 300 mniej ,dalej utwierdzam się w przekonaniu ,że mój wyjazd tuż,tuż .Pozdrawiam czekających.Ja już jestem poniżej 3000.