Rymanów Zdrój 02.06.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
grzegorzlukow
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 12:39
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Rymanów Zdrój 02.06.2016

Post autor: grzegorzlukow »

A czasu coraz mniej do wyjazdu.I pogoda coraz ładniejsza. :)
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2016 18:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetadorota 182007 »

grzegorzlukow pisze:Byłem już w tym sanatorium i było wszystko ok. Dlatego chętnie jeszcze raz pojadę.
Witam serdecznie ;) Możesz coś więcej napisać o tym sanatorium :arrow: wybieram się tam we wrześniu. Dziękuję
grzegorzlukow
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam anetadorota 182007.
Nie wiem co konkretnie Cię interesuje. Wszystkie zabiegi są na miejscu (oprócz kriokomory -dowożą codziennie busem do Iwonicza Zdroju}.Profesjonalna obsługa,posiłki ok (możliwe różne diety ),klimat dla mnie super (podgórski i jednocześnie morski z jodem ).Jest gdzie w wolnym czasie pospacerować , a wieczorem się pobawić.Jak w większości sanatoriach parking , telewizor i wi-fi są odpłatne.Obsługa miła.O 22.00 trzeba być z powrotem w sanatorium.Pokoje 2,3 osobowe,odnowione z balkonem lub bez.Jak jeszcze coś ,to śmiało pytaj.Pozdrawiam
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

grzegorzlukow pisze:Witam anetadorota 182007.
Nie wiem co konkretnie Cię interesuje. Wszystkie zabiegi są na miejscu (oprócz kriokomory -dowożą codziennie busem do Iwonicza Zdroju}.Profesjonalna obsługa,posiłki ok (możliwe różne diety ),klimat dla mnie super (podgórski i jednocześnie morski z jodem ).Jest gdzie w wolnym czasie pospacerować , a wieczorem się pobawić.Jak w większości sanatoriach parking , telewizor i wi-fi są odpłatne.Obsługa miła.O 22.00 trzeba być z powrotem w sanatorium.Pokoje 2,3 osobowe,odnowione z balkonem lub bez.Jak jeszcze coś ,to śmiało pytaj.Pozdrawiam
Dziękuję za szczegółową odpowiedź , jedno pytanko jeszcze czy jest basen na miejscu :?: :kwiat: .Pozdrawiam ;)
grzegorzlukow
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Na miejscu jest basen solankowy , niewielki , na max 6 osób i głębokości do pępka , a służy do gimnastyki wodnej .Ale jest normalny basen jakieś 500 m niżej w Kasztanowym Dworze dostępny dla wszystkich .
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

[quote="grzegorzlukow"]Na miejscu jest basen solankowy , niewielki , na max 6 osób i głębokości do pępka , a służy do gimnastyki wodnej .Ale jest normalny basen jakieś 500 m niżej w Kasztanowym Dworze dostępny dla wszystkich .Dobrze że w ogóle jest na tym najbardziej mi zależy. Oby tylko czas był . Szkoda ze terminy mamy różne bo mieszkam niedaleko Łukowa i było bymiło mieć towarzystwo w podróży. Razem zawsze raźniej ;) . Pozdrawiam Aneta :kwiat:
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Grazka55 pisze:Witam!
Jadę od 05.09.2016 do Zimowita w Rymanowie czy ktoś ze Śląska się tam wybiera? jadę z Chorzowa
Witam serdecznie ,jadę w tym samym terminie do Zimowita tyle ze z lubelskiego. Pozdrawiam .Aneta
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

grzegorzlukow pisze:Czyżby to był tak mało atrakcyjny termin ?
Grzegorzu
Termin jest nadzwyczaj atrakcyjny.Dzień długi,a noc ...krótka. 8-)
Można intensywnie i długo spacerować/po zabiegach/,dotlenić się ,a sen przyjdzie niepostrzeżenie szybko...
i znów wstanie piękny dzień. ;)
grzegorzlukow
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

anetadorota 182007 pisze:
Grazka55 pisze:Witam!
Jadę od 05.09.2016 do Zimowita w Rymanowie czy ktoś ze Śląska się tam wybiera? jadę z Chorzowa
Witam serdecznie ,jadę w tym samym terminie do Zimowita tyle ze z lubelskiego. Pozdrawiam .Aneta
Od 05.09.2016 do Zimowita jedzie ode mnie z pracy kolega .A z jakiego miasta jesteś?
grzegorzlukow
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Suzen pisze:
grzegorzlukow pisze:Czyżby to był tak mało atrakcyjny termin ?
Grzegorzu
Termin jest nadzwyczaj atrakcyjny.Dzień długi,a noc ...krótka. 8-)
Można intensywnie i długo spacerować/po zabiegach/,dotlenić się ,a sen przyjdzie niepostrzeżenie szybko...
i znów wstanie piękny dzień. ;)
Suzen
A skąd u ciebie tyle melancholii?Ja na razie jeszcze jestem mocno urobiony i nie staram się myśleć o tak przyjemnych sprawach, bo jest jeszcze sporo czasu. :oops:
ODPOWIEDZ