ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: forumowicz »

Założę sie tak pozytywnie ;) że kolego dopiero o takim zakochaniu marzysz :lol: :lol: a my tutaj myślimy cali w euforii ,że jestes juz tak mocno zakochany..... ;) moja intuicja podpowiada mi zupełnie coś innego :lol: :lol: ciekawe co za kulisami będzie mi dane usłyszeć.............
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Dziewczynki słoneczko tak pięknie świeci zakładamy trencz do kolanek ,ściskamy się paseczkiem w tali ,odsłaniamy szyjki i na spacerek ----------tylko co zrobić z tym śniegiem bo u mnie ani balerinek ani szpileczek się nie założy .
Awatar użytkownika
wojtaszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 22:12

Post autor: wojtaszek »

kruszynko wlasnie taka milosc przezywam i takiej milosci szukalem.Jestem tak szczesliwie zakochany to jest piekne uczucie.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Wojtaszek, tylko pozazdrościć takiego szczęścia! Trzymam kciuki aby trwało jak najdłużej :-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wojtaszek....... :oops: :oops: :)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

A cóż to za zgorszenie było w tym temacie? Jakieś bany, okulary? Hania usunęła konto?
Nie czytałam forum dwa dni i takie zmiany...i nic nie wiem...
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Przekraczając magiczny wiek pięćdziesięciu lat nie trzeba rezygnować ze wspaniałego, eleganckiego wyglądu. Odpowiednio dobrany strój oraz dopełniające całość dodatki nie tylko wyeksponują nasze walory, ale sprawią, że mimo upływu lat poczujemy się młodo i atrakcyjnie.
Jeszcze kilkanaście lat temu kobiety po przekroczeniu pewnego wieku przestawały skupiać się na swoim wyglądzie. Na szczęście z czasem wszystko zaczęło ulegać zmianie. Dojrzałe Panie coraz częściej zaczynają zdawać sobie sprawę, że niezależnie od wieku mogą wyglądać olśniewająco. Bez wątpienia ważnym elementem wspaniałego wyglądu są perfekcyjnie dobrane stroje, które dodają szyku i zmysłowości :)
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

A kto powiedział ze trzeba z czegos rezygnować, jezeli jest to spójne z naszą osobowoscią to mozemy ubierać jak nam w duszy gra.Ja zamierzam dopiero teraz kupić sobie glany w kwiatki i czerwone okulary lub zielone.Przy moich rudych włosach bedę wygladac baaardzo dobrze.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

:)

[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Kobieta po 50-ce przede wszystkim nie powinna ubiorem na siłę się odmładzać. Stroje powinny być z dobrych tkanin. Dozwolony jest luz ale z umiarem, ze smakiem.
Dozwolone są także bardzo modne leginsy jednak widoczne od kolana w dół, a wyżej tunika lub inna dłuższa bluzka. Raczej każda kobieta w tym wieku wie w czym dobrze wygląda a w czym nie. Jeśli zaś chodzi o kolory to wg mnie dominujące powinny być pastele. Ciemne ubiory zdecydowanie postarzają, chociaż... mała czarna na wieczór? Czemu nie.
Oto przykład znanej aktorki. Doskonale dobrane szpilki no i rewelacyjna torba :)
Załączniki
50---akpa20110517_la_perla_en_4853.jpeg
ODPOWIEDZ