Polanica Zdrój- Wielka Pieniawa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: najfajniejsze sanatorium-głosowanie!

Post autor: forumowicz »

Alek witaj napisz coś o tym sanatorium prosze ,wybieram sie tam prywatnie warto tam zostawic swoje pieniążki?
forumowicz

Re: najfajniejsze sanatorium-głosowanie!

Post autor: forumowicz »

kruszynka pisze:Alek witaj napisz coś o tym sanatorium prosze ,wybieram sie tam prywatnie warto tam zostawic swoje pieniążki?
Witaj kruszynka :) Wszystko zależy od Ciebie samej na co chcesz je-pieniążki przenaczyć. Osobiście wolałbym zostawić warto ponieważ można pojechać jakbyłem w ubiegłym roku na wycieczkę do Pragi,Wiednia a na miejscu lekko się nudziłem,zabiegi miałem adekwatne do schorzenia,opisałem Tadeo438 w jego poście o wyjeździe do Polanicy. Na dancingi to: ZDROJOWA lub MERLIN są inne też kawiarnie,ale ZDROJOWA jest blisko od WIELKIEJ PIENIAWY
Arwena
Na forum od: 08 kwie 2013 21:13

Re: Polanica Zdrój- Wielka Pieniawa

Post autor: Arwena »

Selene pisze:Witaj gre_ys :)

Jest to trudne ale nie niemożliwe. Zadzwoń i zapytaj czy możesz zarezerwować jedynkę.
Jeżeli się nie uda na pw napiszę jak to zrobić. :D

Pozdrawiam :)
Witam, właśnie dzisiaj dostałam skierowanie do Wielkiej Pieniawy na lipiec. Czy mogę dopytać o to, jak skutecznie załatwić jedynkę? Ostatnio miałam duży problem z lokatorką uzależnioną....
Raven
Na forum od: 23 kwie 2013 20:01

Re: Polanica Zdrój- Wielka Pieniawa

Post autor: Raven »

Witam mam skierowanie na turnus 10.05 :) jedzie ktoś z Wrocławia? Generalnie to zus wysyła mnie tam na siłe:/ i jestem ciekaw czy jedze ktoś w "młodszego" pokolenia?
ODPOWIEDZ