Wysowa BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Wysowa BESKID

Post autor: krisss0070 »

Hej :kwiat: Czy może mi ktoś udzielić informacji na temat tego ośrodka :D zależy mi na szybkiej informacji z góry bardzo dziękuję :serce: :kwiat:
aaa czytałam troszkę na forum ale to są stare opinie pozdrawiam ;)
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Wysowa BESKID

Post autor: MaryKate »

Czyżby jakiś zwrot się trafił , bo jak patrzyłam to w naszym NFZ numery rosną , w tym tygodniu to słabo nie szaleją z przydziałami :)
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hmm gumisia mnie już od trzech dni proponują tą Wysową i Świeradów ale ja mam szpital i to dlatego mnie tak mało :( :)
i dlatego chce coś o tym ośrodku wiedzieć może mi ktoś udzieli jakichkolwiek informacji ;) :kwiat:
elap50
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 09:34

Post autor: elap50 »

W Wysowej byłam dwa lata temu od 18.maja....tam są trzy sanatoria ..zależy do którego masz propozycje ..ja byłam w Gliniku pogodę miałam super więc spacery w parku zdrojowym pani Maria wspaniała przewodniczka wycieczek jedzenie było domowe i pyszne ,,,zabiegi też ok...okolice urokliwe ...spokojnie jak ktoś lubi ciszę..... ;)
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No ja się pytam o Beskid :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Kriss :kwiat: Beskid to mały szpital w sąsiedztwie Inst.Zdr.albo tzw.San.Nad Parkiem a poniżej Biawenny-spacerowałem i przechodziłem koło niego wiele razy ale nigdy tam nie wstąpiłem ze względu na to że to szpital,miejscowość wielokrotnie opisywana-idealne miejsce na wyciszenie,spacery i oddychanie świeżym powietrzem,bardzo dużo tras na spacery i wycieczki rowerowe,bardzo blisko na Słowację-np. Bardejów,w parku poniżej nowa pijalnia wód i mały kompleks basenowo saunowy,bardzo dobre wody lecznicze do picia-w moim mniemaniu lepsze niż Krynickie.potupać też jest gdzie bo na zmianę są wieczorki w pozostałych 3-sanatoriach,ogniska i imprezy regionalne na świeżym powietrzu,dużo wycieczek po Ziemi Sądeckiej i samej Łemkowszczyźnie-przy odpowiednim towarzystwie nie będzie czasu na nudę a rehabilitacja w takim otoczeniu powinna przynieść pozytywne rezultaty-czego Ci Serdecznie Życzę i Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ