Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marylka pisze:Witam, samo sanatorium mieści się przy promenadzie, bliziutko portu , budynek taki sobie jest kawiarnia i potańcówki, schludna stołówka i bardzo dobre jedzenie Na zabiegi trzeba dojść około 200 m do Zakładu Przyrodoleczniczego- bardzo miła i kompetentna kadra fizjoterapeutów Polecam skorzystać z wycieczek, bo warto //Kaszuby są fascynujące i piękne // Jeśli chodzi o samą Ustkę to jest perełka należy ją poznać i pokochać Proszę pozdrowić ode mnie Syrenkę, życzę miłego pobytu i trafionych zabiegów.
Dziękuję za info o ośrodku i o warunkach jakie tam panują . Marylko ja jadę z NFZ i mam zamiar zabrac ze sobą rower,myslę troche powędrować rowerem po okolicach i po samej Ustce.Jak wrócę w maju to na pewno opiszę jak było .
Pozdrawiam Krzysiek
Krzysiek, już Ci zazdroszczę, tych wędrówek po plaży, wypadów rowerowych, koniecznie zwiedź bunkry Bluchera, muzeum chleba. A po powrocie proszę o sprawozdanko dla przyszłych kuracjuszy -trzymam Cię za słowo A jeszcze jedno, syrenka Ustecka spełnia życzenia pogłaskaj jej prawą pierś to życzenie spełnione masz jak w banku Pozdrawiam serdecznie
Marylka pisze:Krzysiek, już Ci zazdroszczę, tych wędrówek po plaży, wypadów rowerowych, koniecznie zwiedź bunkry Bluchera, muzeum chleba. A po powrocie proszę o sprawozdanko dla przyszłych kuracjuszy -trzymam Cię za słowo A jeszcze jedno, syrenka Ustecka spełnia życzenia pogłaskaj jej prawą pierś to życzenie spełnione masz jak w banku Pozdrawiam serdecznie
Myślę że i towarzystwo będzie fajne bo od tego też dużo zależy.a i pogoda zeby dopisała.Ja jadę z kardiologii to nie wiem jakie tam mają zabiegi ale pewnie coś sobie wybiorę a parkietoterapia też musi być
Goraco Cię pozdrawiam Marylko i do usłyszenia w maju po moim powrocie Relację zdam na pewno
Witam,moja siostra była w tym obiekcie ,bardzo sobie chwaliła.Faktycznie jak to mowią rzut beretem i na plaży ,wszędzie blisko .Jeszcze dobra ekipa i wszystko będzie po twojej myśli,miłego wypoczynku i zabiegów,pozdrawiam
Witam wszystkich!!!
Właśnie wróciłem z sanatorium Radość w Ustce.Byłem na turnusie 27.04 do 18.05.Jestem bardzo zadowolony z pobytu.Ośrodek polożony przy samej promenadzie 50 od morza.Jeżeli chodzi o sam ośrodek to pewnie powstał w latach 70 .Pokoje ma tylko 2 osobowe z łazienkami ,rozmieszczone na 3 pietrach.Pokoje mają balkony.Jedna część pokoi jest na stronę morza a druga na południową i są to bardzo ciepłe pokoje bo w takim właśnie mieszkałem. Posiłki podawane są na 2 tury kuracjuszy,bo liczba na turnusie jest ponad 200osób.Mnie jedzenie smakowalo i było wystarczajaco i róznorodnie.Także Ci którzy narzekają to nie wiem co jedzą w domu bo tutaj karmią bardzo dobrze. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Także w zakładzie przyrodoleczniczym gdzie chodzi się na zabiegi ok.150 m od ośrodka też jest miła obsługa.Ja miałem ze sobą swój rower,także jeździłem po Ustce i okolicach i czas mi zleciał bardzo szybko i powiem że chętnie powrócę tam jeszcze raz tylko żeby grupa kuracjuszy była bardziej zgrana a nie tak jak na moim turnusie.Pozdrawiam Krzysiek
andr58...wybieram się właśnie do ,,Radości" ale 21 sierpnia i mam pytanie co do rowerku...jest opcja by w tym ośrodku gdzieś pod zamknięciem,lub ewetualnie pod zadszeniem trzymać rower? jak wygląda sprawa z parkingiem (miejsce i cena) i czy jest opcja by załatwić pojedynczy pokój (jeśli tak to jak cenowo )jeśli się orientujesz. Zabiegi są czasowo rozrzucone czy bardziej jeden po drugim? Z tego co wiem to jest OW (ośrodek wypoczynkowy),wiec jak rygorowo z powrotem przed 22-gą? I ważna sprawa..jest gdzie wyskoczyć na ,,balety" ?
Alien , wystarczy zadzwonić 797 124 087, w recepcji powiedzą Ci , czy możesz wziąć rower, ceny parkingu i różne podstawowe informacje , wówczas te dodatkowe od forumowiczów dadzą Ci całość
Alien .Jeżeli chodzi o zabiegi to niektóre są na miejscu w Radości ale większość jest w Zakładzie przyrodoleczniczym oddalonym ok150m.Obsługa czyli fizjoterapeuci są bardzo mili i z dużą fachowością.W budynku musisz być na 22 .Parking jest bezpłatny na noc zamykany ale nie strzeżony.Pokoje są tylko 2 osobowe.Jedzenie dobre..Balety są na miejscu lub 50 m od ośrodka w Lagunie ale w sezonie może być gdzieś jeszcze,bo lokali jest sporo.Zabiegi są o różnych godzinach ale można coś niecoś załatwić.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę miłego wypoczynku i dobrych wrażeń Krzysiek