kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 10

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: grazia »

wczoraj dzwonilam do nfz i dowiedzialam sie ze mam 13395 numer jestem z swietokrzyskiego niewiem czy nie zalapac sie na zwrotyu
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

W śląskim znowu pada... , tym razem deszcz :!: :(
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

Witam . Zobaczymy czy dzis nasze NFZ dadza nam powody do radosci z powodu spadajacych numerkow
forumowicz

Post autor: forumowicz »

[quote="mamylka"
Witaj ! - ja też jestem z warm.mazurskiego, czekam od 09.2011 - reumatologia. Ostatni numerek to 257 i dalej niewiem dokąd i kiedy pojadę. 2 lata temu byłam w Arka-Med Spa w Kołobrzegu - super sanatorium !
Pozdrawiam ![/quote]
Witaj mamylka! Tak wygląda, że prawie w tym samym czasie składałyśmy wnioski. Ciekawa jestem jaki miałaś początkowy z reumatologi? Może razem dostaniemy przydział. Fajnie by było do Kołobrzegu. Ja byłam w Kołobrzegu w Niwie na przełomie kwietnia i maja 2011r. W Arce gościłam tylko w kawiarni. Było Super :roll: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

7763 mój numer na dziś :) jeszcze tylko troszkę więcej niż rok i już :lol:
Pozdrawiam serdecznie z nad słonecznego morza Bunia.
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mamylka »

6basia6 pisze:[quote="mamylka"
Witaj ! - ja też jestem z warm.mazurskiego, czekam od 09.2011 - reumatologia. Ostatni numerek to 257 i dalej niewiem dokąd i kiedy pojadę. 2 lata temu byłam w Arka-Med Spa w Kołobrzegu - super sanatorium !
Pozdrawiam !
Witaj mamylka! Tak wygląda, że prawie w tym samym czasie składałyśmy wnioski. Ciekawa jestem jaki miałaś początkowy z reumatologi? Może razem dostaniemy przydział. Fajnie by było do Kołobrzegu. Ja byłam w Kołobrzegu w Niwie na przełomie kwietnia i maja 2011r. W Arce gościłam tylko w kawiarni. Było Super :roll: Pozdrawiam :kwiat:[/quote]

Witaj 6basia6
Mój numer początkowy to: 16.500 - trochę się niepokoję bo mam numerek 230 i nie mam przydziału. Potrzebuję wiedzieć wcześniej bo mam Mamę chorą - 85 lat - (ma stomię) i muszę zapewnić jej na ten czas opiekę.
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

W swietokrzyskim sypie snieg i to dosc duzy mam dosc tej pogody.
forumowicz

A na Mazurach świeci słońce :D
stanislawa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 14:39

Post autor: stanislawa »

grazia pisze:wczoraj dzwonilam do nfz i dowiedzialam sie ze mam 13395 numer jestem z swietokrzyskiego niewiem czy nie zalapac sie na zwrotyu
Witaj Grazia ja również chce załapać się na zwroty i złożyłam w nfz odpowiedni wniosek.Aktualnie mam nr.5975 i i powiedziano że lipiec sierpień bedę miała przydział ale niestety wtedy nie mogę jechać
Czekam więc cierpliwie i jestem prawie przygotowana do wyjazdu, ale coś mi się wydaje ze do tz.zwrotów również jest kolejka . :(
forumowicz

a czy kontaktowałaś się w tej sprawie z funduszem? Dla mnie najbardziej pasowałby maj lub czerwiec ale nie wiem czy się tak uda? Poczekam jeszcze z tydzień i odwiedzę nfz, może będzie coś ze zwrotów. Rano miałam nr 385 a teraz 374 :lol:
Zablokowany